Στον Μακεδονικό και τη νέα σεζόν ο Μπρατσιάνι

Super League 2 6 Αυγούστου 2022, 14:48

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Μακεδονικού ο άλλοτε "Κρητικός" Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει περάσει από ομάδες της Κρήτης και συγκεκριμένα από ΑΟ Χανιά (2011-12), Επισκοπή (β’ 2013-14) και Εργοτέλη (β’ 2016-17).

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται σε θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μπρατσιάνι.

Κάνοντας το βήμα της επιστροφής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Betsson Super League 2, ο Μακεδονικός έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που θυσιάζονται στο γήπεδο. Και στην περίπτωση του Μπρατσιάνι, κατά την περυσινή σεζόν δόθηκαν εκ μέρους του αποδείξεις στο χορτάρι για το γεγονός ότι η εμπειρία και το «επαγγελματικό» βιογραφικό που φέρει ο Αλβανός μεσοεπιθετικός δεν είναι τυχαία. Ο «Μπρατς» είναι ένας «στρατιώτης» και μάλιστα απαραίτητος στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που θα βαδίσει φέτος στη δεύτερη σεζόν του με τα πράσινα, ξεκίνησε την καριέρα του στην Καβάλα, όπου και επέστρεψε για μια δεύτερη, τριετή θητεία, μετά το πέρασμα του από ΑΟ Χανιά, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ΑΟ Επισκοπή. Το 2017 άφησε την Καβάλα για τον Εργοτέλη ενώ την επόμενη σεζόν άλλαξε χώρα, μετακομίζοντας στην Κύπρο. Εκεί, φόρεσε τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ (δύο φορές, η μία στην Α Εθνική), ΑΣΙΛ Λύσης και Διγενή Ακρίτα Μόρφου.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Αλέξανδρο για την υπογραφή ενός ακόμη επαγγελματικού συμβολαίου στην καριέρα του και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη σεζόν σε όλα τα επίπεδα!

 

Papantonakis Cards
10 years theatro
pallas""
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
Poppies sexy show club

Rabona ad