Survivor: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τον Ηλία Μπόγδανο που μπήκε στην «κόκκινη» ομάδα
Reality TV

Survivor: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τον Ηλία Μπόγδανο που μπήκε στην «κόκκινη» ομάδα

Survivor: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τον Ηλία Μπόγδανο που μπήκε στην «κόκκινη» ομάδα

Για να ενισχύσει τους «κόκκινους» έφθασε στον Άγιο Δομίνικο ο frontman των Inco

Δυο νέοι παίκτες προστέθηκαν σήμερα στο Survivor για να ενισχύσουν τις δυο ομάδες και να τις κάνουν πιο ανταγωνιστικές στο κομμάτι των αγωνισμάτων. Ανάμεσα στις δυο ανδρικές αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο ήταν και ο frontman των Inco Ηλίας Μπόγδανος. Ο 29χρονος τραγουδιστής μάλιστα, μπήκε με θετική ενέργεια και πολύ κέφι στο ριάλιτι επιβίωσης και δήλωσε έτοιμος να φέρει τη θετική του ενέργεια στην «κόκκινη» παραλία.

Κι ενώ το ότι θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν γνωστό, σήμερα έγινε η πρώτη επίσημη εμφάνισή του όπου δήλωσε με χιούμορ στον Γιώργο Λιανό «Πες μου έναν λόγο για να μην είμαι εδώ».

https://streamable.com/1og5e9

Ποιος είναι όμως, ο ταλαντούχος τραγουδιστής που αγαπούν οι διάσημοι και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει πολύ πριν να πάρει την απόφαση για να μπει στο Survivor.

1. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO, που μετρά πολλές Live εμφανίσεις και έχει φανατικό κοινό.

2. Μαζί με τη μπάντα του έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή κάνοντας το opening act σε συναυλίες των: Robbie Williams, David Guetta, της Kovacs και Wiz Khalifa.

3. Η τελευταία επιτυχία των INCO «Μην μ’ αγαπάς» έχει την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

4. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι πολύ καλός φίλος με τον προηγούμενο παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα. Η Χριστίνα μάλιστα έχει τραγουδήσει μαζί του το Shallow και τον αποκαλεί ως… «αδελφό της».

5. Ο Ηλίας ξεκίνησε να παίζει πιάνο από πολύ μικρός και αυτό ήταν η αφορμή για να ασχοληθεί έπειτα με τη μουσική.

6. Εκτός από τη μουσική η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι ο αθλητισμός. Έχει ασχοληθεί με το τρίαθλο και την πυγμαχία και είναι fitness instructor.

7. Τα βράδια αποφεύγει να τρώει γιατί φοβάται ότι αυτό θα επηρεάσει τη φωνή του.

8. Έχει αποφοιτήσει από το Αμερικανικό κολλέγιο (Pierce) στην Αγία Παρασκευή.

9. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival.

10. Και τέλος, ο Ηλίας είχε συμμετάσχει στο YFSF και είχε εντυπωσιάσει με τη μεταμόρφωσή του σε Αλκίνοο Ιωαννίδη αλλά και ως Billie Eilish, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει την εμφάνισή του!