Διακήρυξη για την προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Διακήρυξη για την προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ιούλιος 15, 2020 - 13:54
0 σχόλια

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας διακηρύσσει τη με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020.

Δείτε το έντυπο ΕΔΩ

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Α.Π. 8719/2020

 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

δ ι α κ η ρ ύ σ σ ε ι

τη με συνοπτικό διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την  προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020

Προϋπολογισμού 30.000,00  (με Φ.Π.Α. 24%),

 

που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις :

  • Του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων».
  • Του Ν.3852/2010 «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  •  

τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να υποβάλουν προσφορά για την ανάδειξη αναδόχου διενέργειας της ανωτέρωεκτέλεσης της προμήθειας.

 

 

  • Την Απόφαση Ανάληψης (Πολυετούς) Υποχρέωσης B.44/2020, δια της οποίας διετέθη η πίστωση ποσού 30.000,00 € (επί του ΚΑ 20-6662.002)  για την προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού του  Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
  • Τις τεχνικές προδιαγραφές  που έχουν  συνταχθεί και θεωρηθεί για την ανωτέρω προμήθεια, που είναι οι εξής:

 

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΘΕΜΑ:

Προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού έτους 2020

 

Προϋπολογισμός:

30.000,00 €

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 

  1. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
  2.  

 

ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

Οι παρούσες Τεχνικές Προδιαγραφές καθορίζουν τους όρους, τους οποίους ο διαγωνιζόμενος ή ο ανάδοχος εκτελέσεως της αναφερόμενης στην επικεφαλίδα προμήθειας, θα έχει υπόψη του για την σωστή εκτέλεση της εν λόγω προμήθειας. Στις Τεχνικές Προδιαγραφές θα βασισθεί ο ανάδοχος προμηθευτής, ο οποίος υποχρεούται να παραδώσει, μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, πλήρη Τεχνική Περιγραφή των προσκομιζομένων, από αυτόν, υλικών, τα οποία θα πληρούν τις απαιτήσεις των Τεχνικών Προδιαγραφών και θα τύχουν της εγκρίσεως της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Την Τεχνική Περιγραφή του, ο Ανάδοχος θα την συνοδεύει με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του προσφερόμενου εξοπλισμού, όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τα εγχειρίδια των κατασκευαστικών οίκων, τα οποία θα επαληθεύουν τα αναφερόμενα στην Τεχνική του Προσφορά, θα τεκμηριώνουν τους όρους των Τεχνικών Προδιαγραφών και θα διευκολύνουν την επιβλέπουσα Υπηρεσία στην πιστοποίηση της καταλληλότητας των προσφερομένων υλικών. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προσφερομένων υλικών θα πρέπει να πληρούν τους όρους, οι οποίοι αναφέρονται στο παρόν.  Επίσης, θα πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια ο χρόνος εγγύησης, για κάθε είδος του προσφερόμενου εξοπλισμού.      

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρούσες τεχνικές προδιαγραφές αφορούν στην προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού, για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης και επισκευής των δικτύων ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για το έτος 2020.

Τα προσφερόμενα υλικά θα φέρουν την σήμανση «CE», θα πληρούν τις αυστηρότερες εν ισχύ Εθνικές προδιαγραφές (π.χ. ΕΛΟΤ, ΤΟΤΕΕ, ΕΤΕΠ κ.λ.π.) αλλά και τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές και Διεθνείς (π.χ. VDE, IEC, ΕΝ, CE, DIN, CENELEC, BSI κ.λ.π.), που ισχύουν σε κάθε περίπτωση.

Οι ακόλουθες Τεχνικές Προδιαγραφές αποτελούν τις γενικές Τεχνικές προδιαγραφές του υπό προμήθεια εξοπλισμού ανά προσφερόμενο είδος. Για τον υπό προμήθεια εξοπλισμό, ο Ανάδοχος προμηθευτής θα πρέπει να προσκομίσει αναλυτικές Τεχνικές Προδιαγραφές, καταλόγους και ενημερωτικά φυλλάδια (π.χ. prospectus, τεχνικά εγχειρίδια, καταλόγους κ.λ.π.), με ευκρινώς σημειωμένο τον τύπου του υπό προμήθεια εξοπλισμού και όλα τα λοιπά σχετικά έγγραφα.

Κάθε προσφερόμενο είδος, θα είναι πλήρες, θα συνοδεύεται από όλα τα μικροϋλικά που είναι απαραίτητα για την σωστή και ασφαλή τοποθέτηση και λειτουργία του (π.χ. δακτύλιοι, βίδες, κ.λ.π.) και τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή προσφοράς. Επιπλέον, στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα μεταφοράς των προσφερόμενων ειδών, από τον τόπο κατασκευής τους μέχρι την αποθήκη υλικών ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί αδικαιολόγητη αστοχία των υπό προμήθεια υλικών σε ποσοστό άνω του 5%, είτε αυτή αφορά στην περίοδο «παιδικής θνησιμότητας (infant mortality) είτε σε αδικαιολογήτως μειωμένη περίοδο ζωής χρήσης (reduced working life span), τότε ο προμηθευτής υποχρεούται στην άμεση αντικατάσταση όλου του συγκεκριμένου τύπου υλικού με άλλο αποδεκτό. Σημειώνεται ότι ο κύριος λόγος βλαβών κατά την περίοδο «παιδικής θνησιμότητας» οφείλεται σε  ελαττώματα των οποίων η ανίχνευση διέφυγε κατά τη διάρκεια του ποιοτικού ελέγχου που πραγματοποιείται αμέσως μετά την παραγωγή του εξοπλισμού. Η αντικατάσταση των εν λόγω υλικών θα γίνει από τον προμηθευτή, με δική του ευθύνη και δαπάνη.

Για τον υπό προμήθεια εξοπλισμό, θα πρέπει να αναφέρεται με σαφήνεια ο χρόνος εγγύησης.

Ως ελάχιστος χρόνος εγγύησης καλής λειτουργίας του προσφερόμενου εξοπλισμού ορίζεται το ένα (1) έτος από την ημερομηνία παράδοσης των υλικών στις αποθήκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Λόγω της πληθώρας και της πολυπλοκότητας του εξοπλισμού, κάθε προμηθευτής θα πρέπει να προσκομίσει Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα βεβαιώνει τον χρόνο εγγύησης καλής λειτουργίας του προσφερόμενου εξοπλισμού συνολικά.

Ειδικά για τους λαμπτήρες φωτισμού θα πρέπει να προσκομισθούν σχετικά έγγραφα (π.χ. prospectus) από τα οποία να προκύπτουν όλα τα βασικά φωτομετρικά μεγέθη και τεχνικά χαρακτηριστικά των λαμπτήρων (π.χ. ονομαστική φωτεινότητα, ενεργειακή απόδοση, θερμοκρασία λευκού κ.λ.π.), καθώς και η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τους (σε ώρες). Οι λαμπτήρες οικονομίας θα πρέπει να καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον 8.000 ωρών.

Όλοι οι λαμπτήρες φωτισμού θα πρέπει να είναι κατάλληλοι για λειτουργία με τάση τροφοδοσίας δικτύου 240±5% Volt.

Η παράδοση όλων των υλικών θα γίνει στην αποθήκη ηλεκτρολογικού υλικού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Το κόστος για την ασφαλή μεταφορά του συνόλου των προς προμήθεια υλικών, επιβαρύνει εξ’ολοκλήρου τον προμηθευτή. Επίσης, στην προσφερόμενη τιμή περιλαμβάνονται και οι όποιες άλλες επιβαρύνσεις πιθανόν προκύπτουν (π.χ. εισφορά ανακύκλωσης).

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

  1. Οι λαμπτήρες LED 7W θα είναι τεχνολογίας LED, ονομαστικής ισχύος 7Watt με κάλυκα E27, τάση λειτουργίας 230 V AC, ψυχρού χρώματος 6.000-6.500°Κ, φωτεινής ροής τουλάχιστον 550 Lumen, με δείκτη χρωματικής απόδοσης  CRI>80%, στεγανός με μέσος χρόνος ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 20.000ώρες.
  2. Οι λαμπτήρες LED 20W A60 θα είναι τεχνολογίας LED, ονομαστικής ισχύος 20Watt με κάλυκα E27, τάση λειτουργίας 230 V AC, ψυχρού χρώματος 6.000-6.500°Κ, φωτεινής ροής τουλάχιστον 1700 Lumen, με δείκτη χρωματικής απόδοσης CRI>80%, στεγανός με μέσος χρόνος ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 20.000ώρες.
  3. Λαμπτήρας Μεταλλικών Αλογονιδίων HQI-T 400W

Λυχνία μεταλλικών αλογονιδίων σωληνωτού τύπου, με κάλυκα Ε40, η οποία αποδίδει λευκό φως υψηλής ποιότητας και έχει δυνατότητα λειτουργίας με όργανα έναυσης Υδραργύρου. Θερμοκρασία χρώματος λαμπτήρα 4100οΚ, φωτεινή ροή τουλάχιστον 31.000 Lumen. Μέσος χρόνος ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 10.000 ώρες.

a. Μέσος χρόνος ζωής τουλάχιστον 10.000 ώρες.

b. Θερμοκρασία χρώματος >4.100Κ.

c. Φωτεινή ροή >31.000 Lumen.

  1. Λυχνία ατμών Νατρίου 400W

Λυχνία ατμών Νατρίου Υψηλής πιέσεως ισχύος 400Watt, με κάλυκα E40, φωτεινή ροή τουλάχιστον 50.000 Lumen, θερμοκρασία χρώματος 2000οΚ σχήματος «αχλαδωτού». Μέσος χρόνος ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 30.000 ώρες.

  1. Λαμπτήρας αλογόνου spot GU10, 50Watt

Λαμπτήρας αλογόνου, spot, τύπου GU10, ονομαστικής ισχύος 50Watt/230Volt, με φωτεινή ροή τουλάχιστον 300 Lumen, θερμοκρασία χρώματος 2800οΚ και μέσο χρόνο ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 2.000 ώρες.

  1. Λαμπτήρας ιωδίνης 150Watt, 230Volt

Λαμπτήρας ιωδίνης για προβολείς 150Watt / 230Volt, τύπου R7s, 118mm, με φωτεινή ροή τουλάχιστον 2.200 Lumen, θερμοκρασία χρώματος 2900οΚ και μέσο χρόνο ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 2.000 ώρες.

  1. Λαμπτήρας ιωδίνης 300Watt, 230Volt

Λαμπτήρας ιωδίνης για προβολείς 300Watt / 230Volt, τύπου R7s, 118mm, με φωτεινή ροή τουλάχιστον 4.500 Lumen, θερμοκρασία χρώματος 2900οΚ και μέσο χρόνο ζωής λαμπτήρα τουλάχιστον 2.000 ώρες.

  1. Οι λαμπτήρες φθορίου 18W, τύπου Τ8, κάλυκας G13, θα είναι οικονομίας, ισχύος 18Watt, τάσης λειτουργίας 220-240 VAC, ψυχρού φωτός με θερμοκρασία λευκού 6.400οΚ, φωτεινότητας τουλάχιστον 1250 lumen. Οι λαμπτήρες θα έχουν μέσος χρόνος ζωής τουλάχιστον 12.000ώρες.
  2. Οι λαμπτήρες φθορίου 36W, τύπου Τ8 κάλυκας G13, θα είναι οικονομίας, ισχύος 36Watt, τάσης λειτουργίας 220-240 VAC, ψυχρού φωτός με θερμοκρασία λευκού 6.400οΚ, φωτεινότητας τουλάχιστον 2300 lumen. Οι λαμπτήρες θα έχουν μέσος χρόνος ζωής τουλάχιστον 12.000ώρες.
  3. Ο προβολέας HQI 150W / 230Volt, θα είναι μεταλλικός, ασύμμετρης δέσμης, στεγανός ΙΡ55 τουλάχιστον, χρώματος μαύρου, πλήρης με το λαμπτήρα ατμών υδραργύρου με μεταλλικά αλογονίδια HQI ισχύος 150Watt, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.
  4. Ο προβολέας HQI 400W / 230Volt, θα είναι μεταλλικός, ασύμμετρης δέσμης, στεγανός ΙΡ55 τουλάχιστον, χρώματος μαύρου, πλήρης με το λαμπτήρα ατμών υδραργύρου με μεταλλικά αλογονίδια HQI ισχύος 400Watt, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.
  5. Ο προβολέας 400W / 230V ατμών Νατρίου, θα είναι μεταλλικός, στεγανός ΙΡ55 τουλάχιστον, χρώματος μαύρου, πλήρης με Λυχνία ατμών Νατρίου Υψηλής πιέσεως ισχύος 400Watt, με κάλυκα E40 ισχύος 400Watt, κατάλληλος για τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.
  6. Οι προβολείς θα έχουν σώμα και κορνίζα από χυτοπρεσσαριστό κράμα αλουμινίου, βαμμένο με πολυεστερική πούδρα σε χρώμα μαύρο, με θερμικά μονωμένο χώρο για το σύστημα έναυσης. Ο ανταυγαστήρας θα είναι ασύμμετρος, από σφυρήλατο στιλπνό αλουμίνιο υψηλής καθαρότητας κατάλληλος για ευρεία δέσμη. Το γυαλί προστασίας θα είναι πυρίμαχο, και θα στεγανοποιείται από λάστιχο σιλικόνης. Η βάση στήριξης θα είναι θα είναι από γαλβανισμένο ατσάλι σε χρώμα μαύρο, με βαθμονόμηση για τον προσανατολισμό του προβολέα. Θα περιέχει πυκνωτή διόρθωσης και σύστημα έναυσης. Θα υπακούει στους κανονισμούς ΕΝ60598-1. Βαθμός προστασίας όπως αναγράφεται.
  7. Τα καλώδια χαμηλής τάσης (230/400V) με ονομαστική τάση μέχρι 1000V, θα είναι σύμφωνα με τις ισχύουσες διεθνείς προδιαγραφές αλλά και την Ελληνική Τεχνική Προδιαγραφή ΕΛΟΤ ΤΠ 1501-04-20-02-01:2009 – «Αγωγοί-καλώδια διανομής ενέργειας».

Στον πίνακα που ακολουθεί, αποτυπώνονται οι διάφοροι τύποι των καλωδίων, οι προδιαγραφές που πρέπει να ικανοποιούν καθώς και η χρήση για την οποία προορίζονται.

 

Πίνακας 1: Τύποι καλωδίων – Προδιαγραφές – Χρήση

Ο συμβολισμός των αγωγών και των καλωδίων θα είναι σύμφωνος με τον κώδικα σήμανσης καλωδίων και μεμονωμένων αγωγών Χ.Τ. σύμφωνα με την CENELEC (HD 361 «Σύστημα για το χαρακτηρισμό καλωδίων» και ΕΛΟΤ 410).

Τα αποδεκτά υλικά θα φέρουν την σήμανση ΕΛΟΤ <HAR>. Το Ελληνικό Σήμα Συμμόρφωσης χορηγείται σε εθνικούς τύπους καλωδίων και σε λοιπά ηλεκτροτεχνικά προϊόντα, ενώ το εναρμονισμένο σήμα συμμόρφωσης ΕΛΟΤ <HAR> χορηγείται σε εναρμονισμένους (στην Ε.Ε.) τύπους καλωδίων.

                   Η σήμανση ΕΛΟΤ <HAR> σημαίνει «εναρμονισθείς αγωγός ή καλώδιο κατά CENELEC» και ότι η κατασκευή τους ελέγχεται συνεχώς.

Σε κάθε περίπτωση η χορήγηση των σημάτων αυτών αποτελεί την επιβεβαίωση ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα ικανοποιούν συμφωνημένες απαιτήσεις, όπως αυτές προσδιορίζονται στον Ειδικό Κανονισμό Πιστοποίησης Ηλεκτρικών Καλωδίων και στον Ειδικό Κανονισμό Πιστοποίησης Ηλεκτροτεχνικών Προϊόντων με βάση τα οικεία Πρότυπα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς, το εργοστάσιο παραγωγής ελέγχεται συστηματικά από τον ΕΛΟΤ, τόσο για τη συνεχή τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί και συμφωνηθεί και ταυτόχρονα διεξάγεται σειρά δοκιμών του πιστοποιημένου προϊόντος στα διαπιστευμένα Εργαστήρια Ηλεκτρικών Καλωδίων και Χαμηλής Τάσης του ΕΛΟΤ .

Τα υλικά που είναι αποδεκτά για εγκατάσταση θα φέρουν σήμανση «CE» και θα προέρχονται από βιομηχανικές μονάδες που εφαρμόζουν παραγωγική διαδικασία πιστοποιημένη κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 από διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης. 

  1. Η κολώνες φωτισμού αλουμινίου θα έχουν κατασκευαστεί από αλουμίνιο κράμματος 6060 με προσμίξεις Al, Mg, Si και θα είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ40. Οι ιστοί θα είναι κυκλικής διατομής, διαμέτρου περίπου Φ100mm, λείας ή ριγωτής επιφάνειας και θα έχουν ύψος 2,8-3,0m περίπου. Το πάχος του ιστού θα είναι τέτοιο ώστε να αντέχει στα ανώτερα όρια ανεμοπίεσης σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Σε κάθε περίπτωση το πάχος θα είναι μεγαλύτερο από 3mm. Στη βάση τους θα φέρουν πλάκα έδρασης (φλάντζα) κατάλληλου πάχους και διατάσεων που θα φέρει οπές για τη διέλευση των αγκυρίων έδρασης του ιστού. Η πλάκα έδρασης θα είναι κατασκευασμένη από χυτοπρεσαριστό αλουμίνιο υψηλής αντοχής και θα φέρει τρίγωνα ενίσχυσης για υψηλή αντοχή, εφόσον απαιτούνται. Οι ιστοί φωτισμού θα φέρουν θύρα πρόσβασης σε κατάλληλο ύψος. Η Θυρίδα θα είναι από το ίδιο το σώμα του ιστού και θα εφαρμόζει απόλυτα στο ιστό, χωρίς να προεξέχει. Η επιφάνεια του ιστού θα έχει σατινέ μορφή και θα είναι ανοδειωμένοι ή βαμμένοι ηλεκτροστατικά σε απόχρωση χρώματος μαύρου ή κυπαρισσί. Στη κεφαλή του ιστού θα υπάρχει κατάλληλη χυτοπρεσσαριστό εξάρτημα αλουμινίου για την προσαρμογή του φωτιστικού σώματος με υποδοχή Φ60mm.
  2. Οι Δ.Δ.Ε. (ρελέ διαρροής ή διακόπτες διαρροής) θα διακόπτουν σε ρεύμα διαρροής 30mA (ευαισθησία) σε χρόνο περίπου 30ms. Θα πρέπει να ενεργοποιούνται όταν το διανυσματικό άθροισμα των ρευμάτων των φάσεων και του ουδετέρου είναι διαφορετικό από μηδέν. Θα έχουν ονομαστικό ρεύμα ΙN σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και θα περιλαμβάνουν προστασία από υπερένταση. Τα ρελέ διαρροής θα είναι ανά περίπτωση κατηγορίας AC για προστασία από διαρροές εναλλασσόμενων ημιτονοειδών ρευμάτων και  κατηγορίας A για προστασία από διαρροές εναλλασσόμενων ημιτονοειδών ρευμάτων καθώς επίσης και από παλμικά ρεύματα διαρροής με συνεχή συνιστώσα. Θα είναι διπολικά ή τετραπολικά για την απόζευξη μονοφασικών ή τριφασικών ρευμάτων αντίστοιχα. Θα περιλαμβάνουν υποχρεωτικού μπουτόν δοκιμαστικής λειτουργίας (TEST). Τα ρελέ θα πρέπει να μπορούν να τοποθετηθούν σε ράγα DIN (35mm) σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ60715. Τα ρελέ θα πρέπει να είναι κατάλληλα για τροφοδοσία τόσο από την πλευρά της παροχής, όσο και από την πλευρά του φορτίου, χωρίς να υπάρχει επίδραση στην απόδοσή τους όσον αφορά την ικανότητα αντοχής σε βραχυκύκλωμα. Οι ακροδέκτες των καλωδίων θα πρέπει να είναι διπλού θαλάμου ασφαλείας με κίνηση της βίδας σύσφιξης εντός κυλίνδρου για ταυτόχρονη σύσφιξη καλωδίων και μπαρών γεφύρωσης και στους δύο θαλάμους. Θα πρέπει να μπορούν να δεχθούν πολύκλωνο καλώδιο διατομής 25 mm² και να διαθέτουν ξεχωριστό θάλαμο για σύνδεση μπάρας γεφύρωσης. Τα ρελέ διαρροής θα πρέπει να έχουν ανεξίτηλα, εκτυπωμένες με λέιζερ, όλες τις σημάνσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά στην μπροστινή τους πλευρά. Η ένδειξη του ονομαστικού ρεύματος και των υπόλοιπων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών (αριθμός πόλων, ευαισθησία IΔΝ, κ.α.), καθώς και το πλήκτρο δοκιμής TEST θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα, ώστε να μην απαιτείται η μετακίνηση του ρελέ από την θέση του όταν είναι τοποθετημένος. Η συμμόρφωση με τα πρότυπα θα πρέπει να πιστοποιείται από αναγνωρισμένο οργανισμό και η σήμανσή του πρέπει να είναι ορατή επάνω στις συσκευές.

          Οι Δ.Δ.Ε. αυτόματης επαναφοράς θα διαθέτουν επιπρόσθετα με τα ανωτέρω και μηχανισμό αυτόματης επαναφοράς μετά την λειτουργία του ρελέ. Ο μηχανισμός θα θέτει αυτόματα σε λειτουργία το ρελέ διαρροής αφού περάσει ο προκαθορισμένος χρόνος καθυστέρησης μεταξύ των προσπαθειών επαναφοράς. Η λειτουργία αυτόματης επαναφοράς θα πρέπει να μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να απενεργοποιηθεί χειροκίνητα. Όταν θα λειτουργήσει το ρελέ διαρροής (trip) τότε ξεκινάει μια ακολουθία έξι (6) προσπαθειών επαναφοράς. Όταν μια προσπάθεια επαναφοράς είναι επιτυχής, η ακολουθία θα σταματάει. Αν η προσπάθεια επαναφοράς αποτύχει έξι (6) φορές τότε δεν επιτρέπονται άλλες προσπάθειες επαναφοράς του ρελέ και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνει χειροκίνητη επαναφορά, μετά τον εντοπισμό και την επισκευή της διαρροής.

  1. Το ανοξείδωτο φωτιστικό σώμα (τύπου «ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ-330») κατάλληλο για τοποθέτηση σε υφιστάμενες κολώνες φωτισμού τύπου «ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1». Το φωτιστικό θα είναι τετραγωνικής διατομής συνεχώς μεταβαλλόμενης, ύψους 60cm περίπου, το οποίο θα προσαρμόζεται μέσω κατάλληλης χυτοσιδηρής βάσης στο επάνω μέρος της κολώνας φωτισμού. Το φωτιστικό σώμα θα είναι στεγανού τύπου, κατάλληλο για τοποθέτηση σε θαλάσσιο περιβάλλον και οι εσωτερικές του διαστάσεις θα είναι κατάλληλες για να υποδεχθούν λαμπτήρες οικονομίας 23Watt, σπειρώματος Ε27. Το συνολικό ύψος του φαναριού θα είναι περίπου 60cm ενώ το βάρος του θα είναι περίπου 6 Kg. Το υλικό κατασκευής του φαναριού θα είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας ποιότητας AISI 304 (Werkstoff number 1.4301) ή καλύτερης (π.χ. AISI 316). Το φανάρι θα είναι πλήρες και θα περιλαμβάνει τους λαμπτήρες φωτισμού, τα απαραίτητα όργανα έναυσης του λαμπτήρα και τον απαραίτητο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (π.χ. καλώδια, ντουί βιδωτό Ε27, κ.τ.λ.).
  2. Το εξάγωνο μονόφωτο φωτιστικό σώμα θα είναι από χυτό αλουμίνιο χρώματος μαύρου, κατάλληλο για τοποθέτηση στην κορυφή υφιστάμενων ιστών φωτισμού. Το φωτιστικό θα είναι εξαγωνικής διατομής συνεχώς μεταβαλλόμενης με διαφανές γυαλί, ύψους 40cm περίπου και θα μπορεί να προσαρμόζεται μέσω κατάλληλης βάσης που θα φέρει ενσωματωμένη στο επάνω μέρος ιστών φωτισμού, διαμέτρου Φ60mm. Το φωτιστικό σώμα θα είναι στεγανού τύπου ΙΡ45 και οι εσωτερικές του διαστάσεις θα είναι κατάλληλες για να υποδεχθούν λαμπτήρες σπειρώματος Ε27. Το φωτιστικό σώμα θα είναι πλήρες και θα περιλαμβάνει το λαμπτήρα φωτισμού LED E27 18Watt, τα απαραίτητα όργανα έναυσης του λαμπτήρα και τον απαραίτητο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (π.χ. καλώδια, ντουί βιδωτό Ε27, κ.τ.λ.).
  3. Το τετράγωνο μονόφωτο φωτιστικό σώμα θα είναι από χυτό αλουμίνιο χρώματος μαύρου, κατάλληλο για τοποθέτηση στην κορυφή υφιστάμενων ιστών φωτισμού. Το φωτιστικό θα είναι τετραγωνικής διατομής συνεχώς μεταβαλλόμενης με διαφανές γυαλί, ύψους 40cm περίπου και θα μπορεί να προσαρμόζεται μέσω κατάλληλης βάσης που θα φέρει ενσωματωμένη στο επάνω μέρος ιστών φωτισμού, διαμέτρου Φ60mm. Το φωτιστικό σώμα θα είναι στεγανού τύπου ΙΡ45 και οι εσωτερικές του διαστάσεις θα είναι κατάλληλες για να υποδεχθούν λαμπτήρες σπειρώματος Ε27. Το φωτιστικό σώμα θα είναι πλήρες και θα περιλαμβάνει το λαμπτήρα φωτισμού LED E27 18Watt, τα απαραίτητα όργανα έναυσης του λαμπτήρα και τον απαραίτητο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό (π.χ. καλώδια, ντουί βιδωτό Ε27, κ.τ.λ.).
  4. Τα φυσίγγια ασφαλειών θα είναι σύμφωνα με: EN 60127-1:1991 (Μικροασφάλειες τήξης – Μέρος 1: Ορισμοί για μικροασφάλειες τήξης και γενικές απαιτήσεις για φυσίγγια μικροασφαλειών τήξης), Τροποποίηση A2:2003 του EN 60127-1:1991, EN 60127-2:2003 (Μικροασφάλειες τήξης – Μέρος 2: Φυσίγγια ασφαλειών τήξης), EN 60127-3:1996 (Μικροασφάλειες τήξης – Μέρος 3: Μικροσκοπικά φυσίγγια ασφαλειών τήξης), Τροποποίηση A2:2003 του EN 60127-3:1996, EN Page 3 of 12 60127-6:1994 (Μικροασφάλειες τήξης – Μέρος 6: Ασφαλειολαβές για μικροφυσίγγια ασφαλειών τήξης), Τροποποίηση A2:2003 του EN 60127-6:1994.
  5. Οι μικροαυτόματοι (αυτόματες ασφάλειες) θα είναι ονομαστικής ισχύος σύμφωνα με τον πίνακα και θα έχουν αντοχή σε ρεύμα βραχυκυκλώματος 6kA, με καθαρά αναγραφόμενο το ονομαστικό ρεύμα, βαθμού προστασίας ΙΡ20. Θα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς VDE 0641/78 και CEE19 με χαρακτηριστική καμπύλη τύπου C για προστασία αγωγών και καλωδίων σε κυκλώματα φωτισμού, ρευματοδοτών και τύπου K για τα κυκλώματα συσκευών και των κινητήρων. Θα έχουν μέσο όρο ζεύξεων- αποζεύξεων 20.000 σε φορτίο 1.25 του ονομαστικού και θα είναι εφοδιασμένοι με θερμικά στοιχεία προστασίας από υπερεντάσεις και ηλεκτρομαγνητικά στοιχεία από βραχυκυκλώματα. Το πλάτος του καλύμματός τους θα είναι περίπου 17,5mm (μονοπολικός) και η στερέωσή τους στους πίνακες θα γίνεται επάνω σε ειδικές ράγες με τη βοήθεια κατάλληλου μανδάλου. Για την προστασία από βραχυκυκλώματα μεγαλύτερα από 35kA πρέπει να προτάσσεται των μικραυτομάτων συντηκτική ασφάλεια ονομαστικής εντάσεως μέχρι 100 Α.
  6. Οι ηλεκτρονόμοι φορτίων (ρελέ) χρησιμοποιούνται για τον τηλεχειρισμό κυρίως κυκλωμάτων φωτισμού. Θα έχουν πηνία εργασίας, σύστημα αυτοσυγκράτησης και βοηθητικές επαφές και θα επενεργούν αυτόματα για την ζεύξη-απόζευξη ή μεταγωγή κυκλωμάτων ανάλογα με τη χρήση τους και τις εντολές από τα αντίστοιχα στοιχεία ελέγχου. Οι εν λόγω ηλεκτρονόμοι θα είναι σύμφωνοι με τους κανονισμούς IEC 158-1, κατηγορίας AC-1, διπολικοί ή τετραπολικοί και ονομαστικής ισχύος σύμφωνα με τον πίνακα. Οι διπολικοί ηλεκτρονόμοι θα είναι ονομαστικής εντάσεως 40 Α με δυο κανονικά ανοιχτές επαφές (2ΝΟ). Οι τετραπολικοί ηλεκτρονόμοι θα είναι ονομαστικής εντάσεως 40 Α με τέσσερις κανονικά ανοιχτές επαφές (4ΝΟ). Οι ηλεκτρονόμοι θα είναι κατάλληλοι για τοποθέτησή τους μέσα σε πίνακα (ράγας).

 

Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στα ανωτέρω εδάφια, εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είναι σύμφωνο με τους γενικούς όρους των Τεχνικών Προδιαγραφών, τις αυστηρότερες εν ισχύ εθνικές και ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (π.χ. ΕΛΟΤ, IEC, VDE, DIN, CEE, CENELEC, ΕΤΕΠ κ.λ.π), τον ΕΛΟΤ HD 384:2004 (2η έκδοση), τις Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές (ΕΤΕΠ) και τη κείμενη εθνική νομοθεσία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όπου στις ανωτέρω περιπτώσεις αναγράφεται ενδεικτικός τύπος, δεν αφορά σε ιδιαίτερη προτίμηση αλλά γίνεται καθαρά για λόγους συμβατότητας, καθώς αφορά σε υλικά και εξοπλισμό που θα πρέπει να προσαρμοστούν σε εξοπλισμό που ήδη υφίσταται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και ο οποίος απαιτεί συντήρηση και αντικατάσταση επιμέρους στοιχείων.

 

ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Ανάδοχος προμηθευτής είναι υποχρεωμένος να παραδώσει καινούργια και άθικτα στις αποθήκες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας τον εξοπλισμό, τα υλικά και τα εξαρτήματα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, λαμβάνοντας υποχρεωτικά υπόψη όσα αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους της παρούσας Τεχνικής Περιγραφής.

 

 

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

ΥΛΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2020

 

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

    

1

ΛΑΜΠΑ HQI-T 400W, E40

ΤΕΜΑΧΙΟ

20

2

ΛΑΜΠΑ HQI-T 150W, E40

TEMAXIO

5

3

ΛΑΜΠΑ HQI ΑΛΟΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (METAL HALIDE), E27 250W

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

4

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΑΤΜΩΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, 250W, E40

TEMAXIO

5

5

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΜΙΚΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, 250W, E40

TEMAXIO

5

6

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΝΑΤΡΙΟΥ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΣΩΛΗΝΩΤΟΣ, 250W, E40

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

7

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΦΘΟΡΙΟΥ 18W,Τ8, 6500K, 60cm, G13

ΤΕΜΑΧΙΟ

50

8

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΦΘΟΡΙΟΥ 36W, 6400K, T8, 120cm, GF13

ΤΕΜΑΧΙΟ

50

9

ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟΥ (ΜΠΛΑΛΑΝΤΕΖΑ ΚΑΡΟΥΛΙ) 50m, 3x2,5 mm2

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

10

ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟΥ (ΜΠΛΑΛΑΝΤΕΖΑ ΚΑΡΟΥΛΙ) 25m, 3x1,5 mm2

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

11

ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ L+N, 2x20A, ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 3kA

TEMAXIO

9

12

ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ L+N, 2x25A, ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 3kA

TEMAXIO

8

13

ΤΣΟΚ (BALLAST) ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΝΑΤΡΙΟΥ 250W

TEMAXIO

2

14

ΤΣΟΚ (BALLAST) ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΤΜΩΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ 250W

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

15

ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΑΓΑΣ L+N, 30mA, 2x40A

TEMAXIO

18

16

ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΑΓΑΣ 3L+N, 30mA, 4x40A

TEMAXIO

18

17

ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΦΑΣΕΩΝ, ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΛΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-417

TEMAXIO

1

18

ΡΕΛΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΥΔΑΤΩΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΌ 1 ΕΩΣ 100 KOhm, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-814

TEMAXIO

1

19

ΡΕΛΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΌ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-827

TEMAXIO

1

20

ΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ, 4 ΕΠΑΦΩΝ (ΝΟ), 40Α,

ΤΕΜΑΧΙΟ

12

21

ΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ, 2 ΕΠΑΦΩΝ (ΝΟ), 20Α,

ΤΕΜΑΧΙΟ

12

22

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ HQI 400W/230V, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΣ (ΙΡ55 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

23

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ HQI 150W/230V, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΣ (ΙΡ55 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

24

ΦΙΣ ΣΟΥΚΟ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ, 16A ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

25

ΦΙΣ ΣΟΥΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ, 16Α ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

26

ΚΑΛΩΔΙΑ Η03VV-F (ΝΥLΗΥ) 2x0,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

100

27

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G1,0mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

28

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G1,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

29

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G2,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

30

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 5G2,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

100

31

ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 1x1,5mm2

ΜΕΤΡΑ

100

32

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 5G6mm2,

ΜΕΤΡΑ

100

33

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 3G1,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

200

34

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 3G2,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

200

35

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 5G2,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

100

36

ΜΟΝΟΦΩΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΙΣΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΧΥΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΑΥΡΟ, ΥΨΟΥΣ 40cm

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

37

ΜΟΝΟΦΩΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΙΣΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΧΥΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΑΥΡΟ, ΥΨΟΥΣ 40cm

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

38

ΜΠΡΑΤΣΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΦΩΤΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΣΕΙΡΑΣ Κ", ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ. ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

39

ΚΕΦΑΛΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΔΙΦΩΤΗ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΑΥΡΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΞΑΓΩΝΑ, Ε27

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

40

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΨΟΥΣ 1,10m ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΑΥΡΗ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1", ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΓΚΥΡΙΑ, ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

41

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΙΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΨΟΥΣ 3,00m ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΎΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1"), ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ, ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΓΚΥΡΙΑ, ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

42

BALLAST ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ 250W HQI

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

43

ΠΛΑΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΛΑΜΠΕΑ (FLASHER)  ΓΙΑ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΛΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΠΛΟΥΣ, 200W, ΓΙΑ ΤΑΣΗ 230 Volt

ΤΕΜΑΧΙΟ

40

44

ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ 70-150-400W HQI, 230V/50Hz

ΤΕΜΑΧΙΟ

18

45

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ (17mm) ΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ 100 ΩΡΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 15 min

ΤΕΜΑΧΙΟ

18

46

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ  ΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ 100 ΩΡΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 15 min (ΤΥΠΟΥ HAGER)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

47

ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΟ ΜΕΡΑΣ ΝΥΧΤΑΣ,20Α ΙΡ44

ΤΕΜΑΧΙΟ

15

48

ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΧΑΛΚΟΥ (ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ)

ΤΕΜΑΧΙΑ

20

49

ΝΤΟΥΙ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΠΛΑΦΟΝ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ Ε27

ΤΕΜΑΧΙΑ

50

50

ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ ΤΡΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ (1-0-2), ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ, 40Α, ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΣ

ΤΕΜΑΧΙΑ

5

51

ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, 3 ΘΕΣΕΩΝ 1Ρ, 25Α

ΤΕΜΑΧΙΑ

3

52

ΚΛΕΙΔΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΕΝΤΑΠΛΟ - ΚΟΛΩΝΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΜΑΧΙΑ

2

53

ΚΟΥΤΙ ΑΝΘΥΓΡΟΥ 100x100, ΣΤΕΓΑΝΟ, ΙΡ55, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

54

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΚΟΣ 4x40A

TEMAXIO

2

55

ΠΡΙΖΑ ΣΟΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΣΤΕΓΑΝΗ, ΙΡ54, 16Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

56

ΠΡΙΖΑ ΣΟΥΚΟ ΡΑΓΑΣ 16Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

57

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΣ, 2 ΣΕΙΡΩΝ, ΙΡ65

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

58

ΒΑΣΗ ΜΙΚΡΟΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ, 8 ΕΠΑΦΩΝ

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

59

ΜΠΑΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Φ25mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

60

ΜΠΑΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Φ30mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

4

61

ΚΛΕΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 25mm (ΔΩΔΕΚΑΔΑ)

TEMAXIA

10

62

ΚΛΕΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 35mm (ΔΩΔΕΚΑΔΑ)

TEMAXIA

4

63

ΣΠΙΡΑΛ HELIFLEX Φ16mm

ΜΕΤΡΟ

50

64

ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΕΝΗ (19mmx20m), ΛΕΥΚΗ Η ΜΑΥΡΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

100

65

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, 50Α, ΝΗ00

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

66

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, 63Α, ΝΗ00

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

67

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ (ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΗ) ΒΡΑΔΕΙΑΣ, 35Α, gG

ΤΕΜΑΧΙΟ

40

68

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΞΕΩΣ 35Α, gL/gG DIAZED

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

69

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ 3,5Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

30

70

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 10Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

12

71

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 16Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

13

72

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 32Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

13

73

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ LED 100W, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΣ ΙΡ65, 4000-6500K, 8500lm, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ >50.000 hrs

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

74

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ LED 60Watt, IP65, 220Volt, 4000 KELVIN, 6500 LUMEN, 40.000 hrs, Ra>80, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ50mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

4

75

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ LED 100Watt, IP65, 220Volt, 4000-5000 KELVIN, 20000 LUMEN, 40.000 hrs, Ra>80, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ50mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

76

ΛΑΜΠΑ LED 7W, E27, 6000Κ, 600 LUMEN

ΤΕΜΑΧΙΟ

52

77

ΛΑΜΠΑ LED A60, 15W, E27, ΨΥΧΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 6000K, Lm 1300

TEMAXIO

2000

78

ΛΑΜΠΑ LED P80, 15W ,E27, IP65 ΨΥΧΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,  Lm 1600

TEMAXIO

2000

79

ΛΑΜΠΑ LED Ε27, 50W, 6.500K, 4.500Lumen

TEMAXIO

100

80

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΟΡΥΦΗΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ-330), ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΦΩΤΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1", ΠΛΗΡΕΣ, ΥΨΟΥΣ 60CM ΠΕΡΙΠΟΥ

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

81

ΚΟΛΩΝA ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΥΨΟΥΣ 2,8-3,0 ΜΕΤΡΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΑΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΏΒΟ ΕΔΡΑΣΗΣ

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

 

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Η/Μ

και Συγκοινωνιών

 

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης

 

 

Ευρυβιάδης Πέτρου

Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.

 

 

 

Δημήτριος Κούσουλας

Μηχανολόγος Μηχανικός Π.Ε.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΘΕΜΑ:

Προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού έτους 2020

 

Προϋπολογισμός:

30.000,00 €

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 

  1. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
  2.  

 

ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

 

 

 

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2020

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

ΔΑΠΑΝΗ

 

 

 

 

 

 

1

ΛΑΜΠΑ HQI-T 400W, E40

ΤΕΜΑΧΙΟ

20

20,10

402,00

2

ΛΑΜΠΑ HQI-T 150W, E40

TEMAXIO

5

10,35

51,75

3

ΛΑΜΠΑ HQI ΑΛΟΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ (METAL HALIDE), E27 250W

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

21,77

108,85

4

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΑΤΜΩΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ, 250W, E40

TEMAXIO

5

11,20

56,00

5

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΜΙΚΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, 250W, E40

TEMAXIO

5

11,40

57,00

6

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΝΑΤΡΙΟΥ, ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΣΩΛΗΝΩΤΟΣ, 250W, E40

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

14,80

29,60

7

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΦΘΟΡΙΟΥ 18W,Τ8, 6500K, 60cm, G13

ΤΕΜΑΧΙΟ

50

2,50

125,00

8

ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ ΦΘΟΡΙΟΥ 36W, 6400K, T8, 120cm, GF13

ΤΕΜΑΧΙΟ

50

2,80

140,00

9

ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟΥ (ΜΠΛΑΛΑΝΤΕΖΑ ΚΑΡΟΥΛΙ) 50m, 3x2,5 mm2

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

73,12

73,12

10

ΣΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟΥ (ΜΠΛΑΛΑΝΤΕΖΑ ΚΑΡΟΥΛΙ) 25m, 3x1,5 mm2

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

35,10

35,10

11

ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ L+N, 2x20A, ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 3kA

TEMAXIO

9

8,85

79,65

12

ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ L+N, 2x25A, ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 3kA

TEMAXIO

8

8,85

70,80

13

ΤΣΟΚ (BALLAST) ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΝΑΤΡΙΟΥ 250W

TEMAXIO

2

16,86

33,72

14

ΤΣΟΚ (BALLAST) ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΤΜΩΝ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ 250W

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

15,50

31,00

15

ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΑΓΑΣ L+N, 30mA, 2x40A

TEMAXIO

18

33,84

609,12

16

ΡΕΛΕ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΡΑΓΑΣ 3L+N, 30mA, 4x40A

TEMAXIO

18

48,32

869,76

17

ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΣ ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΦΑΣΕΩΝ, ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΥ ΟΡΙΟΥ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΛΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-417

TEMAXIO

1

24,84

24,84

18

ΡΕΛΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΥΔΑΤΩΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΑΠΌ 1 ΕΩΣ 100 KOhm, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-814

TEMAXIO

1

22,54

22,54

19

ΡΕΛΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΌ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ RINGEL RT-827

TEMAXIO

1

22,94

22,94

20

ΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ, 4 ΕΠΑΦΩΝ (ΝΟ), 40Α,

ΤΕΜΑΧΙΟ

12

47,60

571,20

21

ΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ, 2 ΕΠΑΦΩΝ (ΝΟ), 20Α,

ΤΕΜΑΧΙΟ

12

19,44

233,28

22

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ HQI 400W/230V, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΣ (ΙΡ55 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

49,80

298,80

23

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ HQI 150W/230V, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΣ (ΙΡ55 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

44,24

88,48

24

ΦΙΣ ΣΟΥΚΟ, ΑΡΣΕΝΙΚΟ, ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ, 16A ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

2,10

21,00

25

ΦΙΣ ΣΟΥΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ, 16Α ΜΕ ΓΕΙΩΣΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

2,71

27,10

26

ΚΑΛΩΔΙΑ Η03VV-F (ΝΥLΗΥ) 2x0,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

100

0,26

26,00

27

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G1,0mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

0,46

92,00

28

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G1,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

0,63

126,00

29

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 3G2,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

200

0,85

170,00

30

ΚΑΛΩΔΙΑ Η05VV-F (ΝΥΜΗΥ) ΗΟ5VV-F 5G2,5mm2, ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΛΕΥΚΟ

ΜΕΤΡΑ

100

1,59

159,00

31

ΚΑΛΩΔΙΟ ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 1x1,5mm2

ΜΕΤΡΑ

100

0,45

45,00

32

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 5G6mm2,

ΜΕΤΡΑ

100

4,10

410,00

33

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 3G1,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

200

0,75

150,00

34

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 3G2,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

200

1,23

246,00

35

ΚΑΛΩΔΙΑ J1VV-U (NYY) 5G2,5mm2,

ΜΕΤΡΑ

100

2,04

204,00

36

ΜΟΝΟΦΩΤΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΙΣΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΧΥΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΑΥΡΟ, ΥΨΟΥΣ 40cm

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

42,00

42,00

37

ΜΟΝΟΦΩΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΙΣΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΧΥΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΜΑΥΡΟ, ΥΨΟΥΣ 40cm

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

47,00

235,00

38

ΜΠΡΑΤΣΟ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΔΙΦΩΤΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΣΕΙΡΑΣ Κ", ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΦΑΝΑΡΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ. ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

76,00

456,00

39

ΚΕΦΑΛΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΔΙΦΩΤΗ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΑΥΡΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΞΑΓΩΝΑ, Ε27

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

220,00

220,00

40

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΑ ΒΑΣΗ ΚΟΛΩΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΨΟΥΣ 1,10m ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΑΥΡΗ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1", ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΓΚΥΡΙΑ, ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

310,00

310,00

41

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΙΣΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΨΟΥΣ 3,00m ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΎΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1"), ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ, ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΓΚΥΡΙΑ, ΚΟΧΛΙΕΣ, ΠΕΡΙΚΟΧΛΙΑ Κ.Λ.Π.)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

430,00

430,00

42

BALLAST ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ 250W HQI

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

16,56

82,80

43

ΠΛΑΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΑΛΑΜΠΕΑ (FLASHER)  ΓΙΑ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΠΑΛΟΜΕΝΟΥΣ, ΔΙΠΛΟΥΣ, 200W, ΓΙΑ ΤΑΣΗ 230 Volt

ΤΕΜΑΧΙΟ

40

50,00

2.000,00

44

ΕΚΚΙΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ 70-150-400W HQI, 230V/50Hz

ΤΕΜΑΧΙΟ

18

6,85

123,30

45

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ (17mm) ΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ 100 ΩΡΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 15 min

ΤΕΜΑΧΙΟ

18

12,00

216,00

46

ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ  ΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ 100 ΩΡΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 15 min (ΤΥΠΟΥ HAGER)

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

56,65

56,65

47

ΦΩΤΟΚΥΤΑΡΟ ΜΕΡΑΣ ΝΥΧΤΑΣ,20Α ΙΡ44

ΤΕΜΑΧΙΟ

15

14,00

210,00

48

ΣΦΙΚΤΗΡΕΣ ΧΑΛΚΟΥ (ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ)

ΤΕΜΑΧΙΑ

20

1,40

28,00

49

ΝΤΟΥΙ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΠΛΑΦΟΝ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ Ε27

ΤΕΜΑΧΙΑ

50

2,20

110,00

50

ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ ΤΡΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ (1-0-2), ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ, 40Α, ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΣ

ΤΕΜΑΧΙΑ

5

14,84

74,20

51

ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟΣ, 3 ΘΕΣΕΩΝ 1Ρ, 25Α

ΤΕΜΑΧΙΑ

3

13,84

41,52

52

ΚΛΕΙΔΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΕΝΤΑΠΛΟ - ΚΟΛΩΝΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΜΑΧΙΑ

2

30,00

60,00

53

ΚΟΥΤΙ ΑΝΘΥΓΡΟΥ 100x100, ΣΤΕΓΑΝΟ, ΙΡ55, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

2,55

25,50

54

ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΡΑΓΑΣ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΚΟΣ 4x40A

TEMAXIO

2

21,50

43,00

55

ΠΡΙΖΑ ΣΟΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ, ΣΤΕΓΑΝΗ, ΙΡ54, 16Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

3,55

35,50

56

ΠΡΙΖΑ ΣΟΥΚΟ ΡΑΓΑΣ 16Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

5,11

25,55

57

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΟΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΣ, 2 ΣΕΙΡΩΝ, ΙΡ65

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

17,92

35,84

58

ΒΑΣΗ ΜΙΚΡΟΡΕΛΕ ΡΑΓΑΣ, 8 ΕΠΑΦΩΝ

ΤΕΜΑΧΙΟ

2

1,88

3,76

59

ΜΠΑΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Φ25mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

9,54

95,40

60

ΜΠΑΛΑ ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Φ30mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

4

12,84

51,36

61

ΚΛΕΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 25mm (ΔΩΔΕΚΑΔΑ)

TEMAXIA

10

6,11

61,10

62

ΚΛΕΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ 35mm (ΔΩΔΕΚΑΔΑ)

TEMAXIA

4

26,11

104,44

63

ΣΠΙΡΑΛ HELIFLEX Φ16mm

ΜΕΤΡΟ

50

0,74

37,00

64

ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΕΝΗ (19mmx20m), ΛΕΥΚΗ Η ΜΑΥΡΗ

ΤΕΜΑΧΙΟ

100

0,84

84,00

65

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, 50Α, ΝΗ00

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

2,89

17,34

66

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΧΑΙΡΩΤΗ ΦΥΣΙΓΓΙΟ, 63Α, ΝΗ00

ΤΕΜΑΧΙΟ

6

2,89

17,34

67

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΕΗ (ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΗ) ΒΡΑΔΕΙΑΣ, 35Α, gG

ΤΕΜΑΧΙΟ

40

0,65

26,00

68

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΞΕΩΣ 35Α, gL/gG DIAZED

ΤΕΜΑΧΙΟ

10

0,55

5,50

69

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ 3,5Α

ΤΕΜΑΧΙΟ

30

0,25

7,50

70

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 10Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

12

2,00

24,00

71

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 16Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

13

2,40

31,20

72

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 32Α ΑΥΤΟΜΑΤΗ (ΜΙΚΡΟΑΥΤΟΜΑΤΟΣ), ΚΑΜΠΥΛΗΣ C, 6kA

TEMAXIO

13

2,90

37,70

73

ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ LED 100W, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ, ΣΤΕΓΑΝΟΣ ΙΡ65, 4000-6500K, 8500lm, ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ >50.000 hrs

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

31,00

31,00

74

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ LED 60Watt, IP65, 220Volt, 4000 KELVIN, 6500 LUMEN, 40.000 hrs, Ra>80, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ50mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

4

59,50

238,00

75

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ LED 100Watt, IP65, 220Volt, 4000-5000 KELVIN, 20000 LUMEN, 40.000 hrs, Ra>80, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΡΑΧΙΟΝΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ Φ50mm

ΤΕΜΑΧΙΟ

1

150,00

150,00

76

ΛΑΜΠΑ LED 7W, E27, 6000Κ, 600 LUMEN

ΤΕΜΑΧΙΟ

52

2,20

114,40

77

ΛΑΜΠΑ LED A60, 15W, E27, ΨΥΧΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ 6000K, Lm 1300

TEMAXIO

2000

2,10

4.200,00

78

ΛΑΜΠΑ LED P80, 15W ,E27, IP65 ΨΥΧΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ,  Lm 1600

TEMAXIO

2000

2,50

5.000,00

79

ΛΑΜΠΑ LED Ε27, 50W, 6.500K, 4.500Lumen

TEMAXIO

100

12,00

1.200,00

80

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΟΡΥΦΗΣ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ-330), ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟΦΩΤΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ Κ1", ΠΛΗΡΕΣ, ΥΨΟΥΣ 60CM ΠΕΡΙΠΟΥ

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

230,00

1.150,00

81

ΚΟΛΩΝA ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΥΨΟΥΣ 2,8-3,0 ΜΕΤΡΩΝ, ΠΛΗΡΗΣ ΜΕ ΑΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΏΒΟ ΕΔΡΑΣΗΣ

ΤΕΜΑΧΙΟ

5

187,00

935,00

 

ΣΥΝΟΛΟ (ΧΩΡΙΣ Φ.Π.Α.)

 

 

 

24.193,55

 

ΦΠΑ 24%

 

24

 

5.806,45

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ (ΜΕ Φ.Π.Α.)

 

 

 

30.000,00

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  1. Οι ανωτέρω τιμές καθορίστηκαν έπειτα από έρευνα αγοράς στις τρέχουσες τιμές εμπορίου για υλικά και εξοπλισμό αντίστοιχου τύπου, ποιότητας και προδιαγραφών.
  2. Όπου στον ανωτέρω πίνακα αναγράφεται ενδεικτικός τύπος, δεν αφορά σε ιδιαίτερη προτίμηση αλλά γίνεται καθαρά για λόγους συμβατότητας, καθώς αφορά σε υλικά και εξοπλισμό που θα πρέπει να προσαρμοστούν σε εξοπλισμό που ήδη υφίσταται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και ο οποίος απαιτεί συντήρηση και αντικατάσταση επιμέρους στοιχείων.

 

 

 

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Η/Μ

και Συγκοινωνιών

 

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης

 

 

 

 

Ευρυβιάδης Πέτρου

Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.

 

 

 

 

 

Δημήτριος Κούσουλας

Μηχανολόγος Μηχανικός Π.Ε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας.

  •  

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

  •  
  •  

Ταχυδρομικός Κωδικός

  1.  
  •  
  •  
  •  
  1.  
  •  
  1.  

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο

  1. .georgakis@1298.syzefxis.gov.gr

Αρμόδιος για πληροφορίες

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γενική Διεύθυνση στο διαδίκτυο(URL)

www.boriakinouria.gov.gr

 

 

 

 

 

 

 

Καθορίζει τους όρους πραγματοποίησης της προμήθειας υλικού ηλεκτροφωτισμού  ως εξής:

Εκτίθεται σε  συνοπτικό  διαγωνισμό, η προμήθεια υλικού ηλεκτροφωτισμού, ενδεικτικού προϋπολογισμού 30.000,00  €,  με κριτήριο  κατακύρωσης την  πλέον   συμφέρουσα   προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

 

          Ο  CPV είναι  31681000-3 (Ηλεκτρολογικά εξαρτήματα).

 

Άρθρο 1.  Τόπος και χρόνος υποβολής των προσφορών

Οι προσφορές θα κατατεθούν στα γραφεία του Δήμου στο Άστρος , την Πέμπτη 23 Ιουλίου  2020   με ώρα έναρξης την 10:00 π.μ. και ώρα λήξης την 11:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής .

Θα γίνουν δεκτές και προσφορές που θα  παραληφθούν από την Υπηρεσία Πρωτοκόλλου, μέχρι την προηγούμενη από την ημερομηνία διεξαγωγής του συνοπτικού  διαγωνισμού εργάσιμη (για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας)  μέχρι ώρας 14:30, εφόσον φέρουν αριθμό πρωτοκόλλου.

 

 Άρθρο 2.  Δημοσίευση

  1. η διακήρυξη να αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ,
  2. η περίληψη της διακήρυξης να δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Πρωινός Μοριάς» και το κόστος της  δημοσίευσης θα επιβαρύνει τον ή τους αναδόχους.

 

Άρθρο 3.  Επιτροπή παραλαβής και αξιολόγησης προσφορών

Η επιτροπή διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού , έχει συγκροτηθεί στην 62/2020 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

 

Άρθρο 4.  Δικαίωμα κατάθεσης των προσφορών

Δικαίωμα κατάθεσης προσφορών έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα , οι ενώσεις προμηθευτών και οι συνεταιρισμοί που ασκούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της προμήθειας.

 

Άρθρο 5.  Προσφορές 

Κάθε προμηθευτής – πάροχος  που επιθυμεί να λάβει μέρος στον συνοπτικό  διαγωνισμό θα πρέπει να προσκομίσει σφραγισμένο φάκελο προσφοράς, στον οποίο θα αναγράφεται «Προσφορά για τον συνοπτικό διαγωνισμό προμήθειας υλικού ηλεκτροφωτισμού,  του  Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έτους 2020» και ο οποίος θα περιέχει τους παρακάτω σφραγισμένους φακέλους:

 

  1. Φάκελο συμμετοχής – τεχνική προσφορά, ο οποίος θα περιλαμβάνει :

Α) το τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ).

Β) τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στις τεχνικές προδιαγραφές.

Γ) Βεβαίωση εκπροσώπησης (για την περίπτωση που οι προμηθευτές που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με εκπρόσωπό τους),  βεβαιουμένου του γνησίου της υπογραφής του εκπροσωπούμενου από αρμόδια διοικητική ή δικαστική αρχή ή συμβολαιογράφο

 

 

2)  Φάκελο οικονομικής προσφοράς (ο οποίος περιέχει την προσφερόμενη έκπτωση του συμμετέχοντος  επί τοις εκατό, επί της συνολικής τιμής όπως αυτή αναγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές). Η προσφερόμενη τιμή   ισχύει  μέχρι 23/10/2020 (χρόνος ισχύος προσφορών).

 

 

 

Άρθρο 6: Παραλαβή προσφορών – Στάδια αποσφράγισης αξιολόγησης – Κατακύρωση .

1. Παραλαβή και εξέταση των φακέλων προσφοράς

α) Η έναρξη υποβολής των προσφορών που κατατίθενται κατά την καταληκτική ημερομηνία στην Επιτροπή Διαγωνισμού, σε δημόσια συνεδρίαση, κηρύσσεται από τον Πρόεδρο.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαγωνισμού επικοινωνεί εν συνεχεία αμέσως με το πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής για να διαπιστώσει αν έχουν υποβληθεί προσφορές (σημειώνεται ότι τόσο στο πρωτόκολλο όσο και στον φάκελο αναγράφεται η ώρα και ημέρα υποβολής και η σχετική καταχώρηση στο φάκελο μονογράφεται από τον υπεύθυνο υπάλληλο) και σε καταφατική περίπτωση μεταβαίνει μέλος της, κατ’ εντολή του Προέδρου της και παραλαμβάνει τις προσφορές για να τηρηθεί η υπόλοιπη διαδικασία του διαγωνισμού. Η υποβολή μόνο μίας προσφοράς δεν αποτελεί κώλυμα για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού και την ανάθεση της σύμβασης.

β) Η αποσφράγιση διενεργείται δημόσια, παρουσία των προσφερόντων ή των νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους, οι οποίοι λαμβάνουν γνώση των λοιπών συμμετεχόντων στη διαδικασία και των στοιχείων που υποβλήθηκαν από αυτούς,  σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν.4412/2016.

2. Στάδια αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών

α) Αποσφραγίζεται ο κυρίως φάκελος προσφοράς, ο φάκελος των δικαιολογητικών συμμετοχής, καθώς και ο φάκελος της τεχνικής προσφοράς, μονογράφονται δε και σφραγίζονται από την Επιτροπή Διαγωνισμού όλα τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται κατά το στάδιο αυτό και της τεχνικής προσφοράς. Η Επιτροπή Διαγωνισμού καταχωρεί όσους υπέβαλαν προσφορές, καθώς και τα υποβληθέντα αυτών δικαιολογητικά. Στη συνέχεια η Επιτροπή Διαγωνισμού προβαίνει στην αξιολόγηση της τεχνικής προσφοράς, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας. Οι φάκελοι των οικονομικών προσφορών αποσφραγίζονται και αυτοί, και  μονογράφονται και σφραγίζονται από το παραπάνω όργανο.

Οι κατά τα ανωτέρω φάκελοι με τα οικονομικά στοιχεία των προσφορών, αποσφραγίζονται  ενώπιον των  συμμετεχόντων  και ακολουθεί σχετική ανακοίνωση τιμών, η οποία καταχωρείται σε σχετικό-ενιαίο πρακτικό, μαζί με τους λόγους απόρριψης όσων προσφορών κρίνονται απορριπτέες.

Η κατά τα ανωτέρω αποσφράγιση του φακέλου των δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών  γίνονται σε μία δημόσια συνεδρίαση.

β) Το αποτέλεσμα του ανωτέρω σταδίου επικυρώνεται με Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία κοινοποιείται με επιμέλεια αυτής στους προσφέροντες. Κατά της ανωτέρω Απόφασης χωρεί ένσταση, σύμφωνα με το άρθρο 127 του Ν.4412/2016.

γ) Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση που οι προσφορές έχουν την ίδια ακριβώς τιμή (ισότιμες), η αναθέτουσα αρχή επιλέγει τον (προσωρινό) ανάδοχο με κλήρωση μεταξύ των οικονομικών φορέων που υπέβαλαν ισότιμες προσφορές. Η κλήρωση γίνεται ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού και παρουσία των οικονομικών φορέων που υπέβαλαν τις ισότιμες προσφορές.

3. Πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών - Κατακύρωση – Πρόσκληση για υπογραφή σύμβασης

α) Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η αναθέτουσα αρχή ειδοποιεί εγγράφως τον προσφέροντα, στον οποίο πρόκειται να γίνει η κατακύρωση («προσωρινό ανάδοχο»), να υποβάλει εντός προθεσμίας 10 ημερών από την κοινοποίηση της πρόσκλησης, τα σχετικά δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά προσκομίζονται σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος παραδίδεται στην Επιτροπή Διαγωνισμού και σε περίπτωση που αυτά προσκομισθούν νωρίτερα από την ημερομηνία που έχει οριστεί για την υποβολή τους αυτά μπορούν να αποσφραγίζονται και να αξιολογούνται από την επιτροπή νωρίτερα.

Αν δεν προσκομισθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά ή υπάρχουν ελλείψεις σε αυτά που υποβλήθηκαν και ο προσωρινός ανάδοχος υποβάλλει αίτημα προς το αρμόδιο όργανο αξιολόγησης για την παράταση της προθεσμίας υποβολής, το οποίο συνοδεύεται με αποδεικτικά έγγραφα από τα οποία να αποδεικνύεται ότι έχει αιτηθεί τη χορήγηση των δικαιολογητικών, η αναθέτουσα αρχή παρατείνει την προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για όσο χρόνο απαιτηθεί για τη χορήγηση των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες αρχές. Το παρόν εφαρμόζεται αναλόγως και στις περιπτώσεις που η αναθέτουσα αρχή ζητήσει την προσκόμιση των δικαιολογητικών κατά τη διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών ή αιτήσεων συμμετοχής και πριν το στάδιο κατακύρωσης, κατ΄ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 79 παράγραφος 5 εδάφιο α΄, τηρουμένων των αρχών της ίσης μεταχείρισης και της διαφάνειας.

i)  Αν κατά τον έλεγχο των παραπάνω δικαιολογητικών διαπιστωθεί ότι τα στοιχεία που δηλώθηκαν με το τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ) είναι ψευδή ή ανακριβή, ή

ii) αν δεν υποβληθούν στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα τα απαιτούμενα πρωτότυπα ή αντίγραφα, των παραπάνω δικαιολογητικών, ή

iii) αν από τα δικαιολογητικά που προσκομίσθηκαν νομίμως και εμπροθέσμως, δεν αποδεικνύονται οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής, απορρίπτεται η προσφορά του προσωρινού αναδόχου και η κατακύρωση γίνεται στον προσφέροντα που υπέβαλε την αμέσως επόμενη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά τηρουμένης της ανωτέρω διαδικασίας.

Η διαδικασία ελέγχου των παραπάνω δικαιολογητικών ολοκληρώνεται με τη σύνταξη πρακτικού από την Επιτροπή Διαγωνισμού και τη διαβίβαση του φακέλου στην Οικονομική Επιτροπή για τη λήψη Απόφασης, είτε για την κατακύρωση της σύμβασης, είτε για τη ματαίωση της διαδικασίας.

β) Η Οικονομική Επιτροπή είτε κατακυρώνει, είτε ματαιώνει τη σύμβαση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 105 και 106 του Ν. 4412/2016.

Η αναθέτουσα αρχή κοινοποιεί την Απόφαση κατακύρωσης, μαζί με αντίγραφο όλων των πρακτικών της διαδικασίας ελέγχου και αξιολόγησης των προσφορών, σε κάθε προσφέροντα  που δεν έχει αποκλειστεί οριστικά εκτός από τον προσωρινό ανάδοχο με κάθε πρόσφορο τρόπο, όπως με τηλεομοιοτυπία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, επί αποδείξει. Όσοι  δεν έχει αποκλειστεί οριστικά μπορούν να λάβουν γνώση των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου.

γ) Μετά την άπρακτη πάροδο των προθεσμιών άσκησης των προβλεπόμενων από τις κείμενες διατάξεις βοηθημάτων και μέσων στο στάδιο της προδικαστικής και δικαστικής προστασίας και από τις αποφάσεις αναστολών επί αυτών, κοινοποιείται η απόφαση κατακύρωσης στον προσωρινό ανάδοχο και καλείται να προσέλθει σε ορισμένο τόπο και χρόνο για την υπογραφή του συμφωνητικού, εντός 10 ημερών από την κοινοποίηση σχετικής έγγραφης ειδικής πρόσκλησης, προσκομίζοντας, και την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης.

δ) Η υπογραφή του συμφωνητικού έχει αποδεικτικό χαρακτήρα. Εάν ο ανάδοχος δεν προσέλθει να υπογράψει το συμφωνητικό, μέσα στην προθεσμία που ορίζεται στην ειδική πρόκληση, κηρύσσεται έκπτωτος και η κατακύρωση γίνεται στον προσφέροντα που υπέβαλε την αμέσως επόμενη πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Αν κανένας από τους προσφέροντες δεν προσέλθει για την υπογραφή του συμφωνητικού, η διαδικασία ανάθεσης ματαιώνεται.

Άρθρο 7 : Δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Δικαιούμενοι συμμετοχής στον συνοπτικό διαγωνισμό, είναι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με συναφή δραστηριότητα με την εμπορία υλικού ηλεκτροφωτισμού

 

Άρθρο 8: Λόγοι αποκλεισμού.

Κάθε προσφέρων αποκλείεται από τη συμμετοχή σε διαδικασία σύναψης σύμβασης, εφόσον συντρέχει στο πρόσωπό του (αν πρόκειται για μεμονωμένο φυσικό ή νομικό πρόσωπο) ή σε ένα από τα μέλη του (αν πρόκειται περί ένωσης οικονομικών φορέων ) ένας από τους λόγους των παρακάτω περιπτώσεων:

1. Όταν υπάρχει εις βάρος του αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους ακόλουθους λόγους:

α) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται στο άρθρο 2 της απόφασης-πλαίσιο 2008/841/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 24ης Οκτωβρίου 2008, για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος(ΕΕ L 300 της 11.11.2008 σ.42),

β) δωροδοκία, όπως ορίζεται στο άρθρο 3 της σύμβασης περί της καταπολέμησης της διαφθοράς στην οποία ενέχονται υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ή των κρατών-μελών της Ένωσης (ΕΕ C 195 της 25.6.1997, σ. 1) και στην παράγραφο 1 του άρθρου 2 της απόφασης-πλαίσιο 2003/568/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 22ας Ιουλίου 2003, για την καταπολέμηση της δωροδοκίας στον ιδιωτικό τομέα (ΕΕ L 192 της 31.7.2003, σ. 54), καθώς και όπως ορίζεται στην κείμενη νομοθεσία ή στο εθνικό δίκαιο του οικονομικού φορέα,

γ) απάτη, κατά την έννοια του άρθρου 1 της σύμβασης σχετικά με την προστασία των οικονομικών συμφερόντων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΕΕ C 316 της 27.11.1995, σ. 48), η οποία κυρώθηκε με το ν. 2803/2000 (Α΄ 48),

δ) τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, όπως ορίζονται, αντιστοίχως, στα άρθρα 1 και 3 της απόφασης-πλαίσιο 2002/475/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2002, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 164 της 22.6.2002, σ. 3) ή ηθική αυτουργία ή συνέργεια ή απόπειρα διάπραξης εγκλήματος, όπως ορίζονται στο άρθρο 4 αυτής,

ε) νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 1 της Οδηγίας 2005/60/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26ης Οκτωβρίου 2005, σχετικά με την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας (ΕΕ L 309 της 25.11.2005, σ. 15), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το ν. 3691/2008 (Α΄ 166),

στ) παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 2 της Οδηγίας 2011/36/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Απριλίου 2011, για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και για την προστασία των θυμάτων της, καθώς και για την αντικατάσταση της απόφασης-πλαίσιο 2002/629/ΔΕΥ του Συμβουλίου (ΕΕ L 101 της 15.4.2011, σ. 1), η οποία ενσωματώθηκε στην εθνική νομοθεσία με το ν. 4198/2013 (Α΄ 215 ).

Ο οικονομικός φορέας αποκλείεται επίσης όταν το πρόσωπο εις βάρος του οποίου εκδόθηκε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του εν λόγω οικονομικού φορέα ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό.

Η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά ιδίως:

αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.)και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές,

ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Όταν ο  προσφέρων έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης και αυτό έχει διαπιστωθεί από δικαστική ή διοικητική απόφαση με αμετάκλητη και δεσμευτική ισχύ, σύμφωνα με διατάξεις της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος  ή την εθνική νομοθεσία  ή/και η αναθέτουσα αρχή  μπορεί να αποδείξει με τα κατάλληλα μέσα ότι ο προσφέρων έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις του όσον αφορά την καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης. Αν ο προσφέρων είναι Έλληνας πολίτης ή έχει την εγκατάστασή του στην Ελλάδα, οι υποχρεώσεις του που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης καλύπτουν τόσο την κύρια όσο και την επικουρική ασφάλιση. Δεν αποκλείεται  ο προσφέρων, όταν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του είτε καταβάλλοντας τους φόρους ή τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης που οφείλει, συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δεδουλευμένων τόκων ή των προστίμων είτε υπαγόμενος σε δεσμευτικό διακανονισμό για την καταβολή τους.

3. Αποκλείεται από τη συμμετοχή σε διαδικασία σύναψης σύμβασης οποιοσδήποτε οικονομικός φορέας, εάν η αναθέτουσα αρχή γνωρίζει ή μπορεί να αποδείξει με τα κατάλληλα μέσα ότι έχουν επιβληθεί σε βάρος του οικονομικού φορέα, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο (2) ετών πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφοράς ή αίτησης συμμετοχής:

αα) τρεις (3) πράξεις επιβολής προστίμου από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας που χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 2063/Δ1632/2011 (Β' 266), όπως εκάστοτε ισχύει, ως «υψηλής» ή «πολύ υψηλής» σοβαρότητας, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από τρεις (3) διενεργηθέντες ελέγχους,       ή

ββ) δύο (2) πράξεις επιβολής προστίμου από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας που αφορούν την αδήλωτη εργασία, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από δύο (2) διενεργηθέντες ελέγχους.

Άρθρο 9: Κριτήρια επιλογής .

Οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς θα πρέπει να πληρούν τις κατωτέρω προϋποθέσεις όσο αφορά την επαγγελματική τους επάρκεια για την εκτέλεση της Σύμβασης.

Καταλληλότητα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας

Οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς προσκομίζουν πιστοποιητικό από τη ΑΑΔΕ για την έναρξη των εργασιών, ότι ασκούν δηλαδή την δραστηριότητα που απαιτείται για την εκτέλεση του αντικειμένου της υπό ανάθεση σύμβασης.

 

Άρθρο 10: Τυποποιημένο έντυπο υπεύθυνης δήλωσης (ΤΕΥΔ).

Κατά την υποβολή προσφορών οι οικονομικοί φορείς υποβάλλουν το Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) της παρ. 4 του άρθρου 79 ν. 4412/2016 της ΕΑΑΔΗΣΥ, ως προκαταρκτική απόδειξη προς αντικατάσταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν δημόσιες αρχές ή τρίτα μέρη, επιβεβαιώνοντας ότι ο εν λόγω οικονομικός φορέας πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

α) δεν βρίσκεται σε μία από τις καταστάσεις του άρθρου, με τους λόγους αποκλεισμού.

β) πληροί τα σχετικά κριτήρια επιλογής.

 

Άρθρο 11 Δικαιολογητικά (Αποδεικτικά μέσα).

Το δικαίωμα συμμετοχής και οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής, κρίνονται κατά την ημερομηνία  υποβολής  τους σύμφωνα με την παρ 12 του άρθρου 80 του νομού 4412/16.

1. Δικαιολογητικά συμμετοχής - Τεχνική Προσφορά

Τα κατωτέρω στοιχεία και δικαιολογητικά καλύπτουν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή των προσφερόντων και την απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού στη διαγωνιστική διαδικασία  κατά την αρχική φάση του διαγωνισμού.

Επί ποινή αποκλεισμού, σύμφωνα με τα ανωτέρω, οι συμμετέχοντες πρέπει να  καταθέσουν  στην διαδικασία τα ακόλουθα:

1) Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) της παρ. 4 του άρθρου 79 ν. 4412/2016 της ΕΑΑΔΗΣΥ.

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, υποβάλλουν το (ΤΕΥΔ) για κάθε οικονομικό φορέα που συμμετέχει στην ένωση (δικαιολογητικό συμμετοχής).

 

 

2. Δικαιολογητικά μη συνδρομής λόγων αποκλεισμού (Δικαιολογητικά Κατακύρωσης)

Για την απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού  οι οικονομικοί φορείς (Προσωρινοί ανάδοχοι) προσκομίζουν αντίστοιχα τα παρακάτω δικαιολογητικά κατακύρωσης προκειμένου να τους κατακυρωθεί οριστικά το αποτέλεσμα του διαγωνισμού:

α. απόσπασμα του ποινικού μητρώου

β. φορολογική ενημερότητα που εκδίδεται από το Υπουργείο Οικονομικών για τον οικονομικό φορέα,

γ. ασφαλιστική ενημερότητα που εκδίδεται από την αρμόδια κατά περίπτωση Αρχή.

Η ασφαλιστική ενημερότητα καλύπτει τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις του προσφέροντος οικονομικού φορέα ως φυσικό ή νομικό πρόσωπο για το προσωπικό τους με σχέση εξαρτημένης υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων, όσον αφορά τα νομικά πρόσωπα, και των εκ των μελών της διοίκησής τους, εργαζομένων με οποιαδήποτε σχέση υπηρεσίας σε αυτήν.

δ. Απόδειξη καταλληλότητας για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας. Οι οικονομικοί φορείς προσκομίζουν πιστοποιητικό από την ΑΑΔΕ για την έναρξη των εργασιών που  συνάδει με την εκτέλεση του αντικειμένου της υπό ανάθεση σύμβασης

ε. υπεύθυνη δήλωση, σχετικά με την παράγραφο 3 του άρθρου 8 της παρούσας διακήρυξης (για πράξεις επιβολής  προστίμου από το Σ.Ε.Π.Ε.).

ζ.Για την απόδειξη της νόμιμης σύστασης και εκπροσώπησης, στις περιπτώσεις που ο οικονομικός φορέας είναι νομικό πρόσωπο, προσκομίζει τα κατά περίπτωση νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης και νόμιμης εκπροσώπησης (όπως καταστατικά, πιστοποιητικά μεταβολών, αντίστοιχα Φ.Ε.Κ., συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα, σε περίπτωση Α.Ε., κλπ., ανάλογα με τη νομική μορφή του διαγωνιζομένου).

η) Οι εγκατεστημένοι στην Ελλάδα οικονομικοί φορείς προσκομίζουν βεβαίωση εγγραφής στο Βιοτεχνικό ή Εμπορικό ή Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

 

 

Σύμφωνα με το άρθρο 104 παρ. 1 του ν. 4412/2016, τα εν λόγω δικαιολογητικά πρέπει να καταλαμβάνουν τον χρόνο της υποβολής της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή της προσφοράς, τον χρόνο της υποβολής των δικαιολογητικών του άρθρου 80, καθώς και τον χρόνο σύναψης της σύμβασης (στην περίπτωση που απαιτείται να υποβληθούν επικαιροποιημένα τα ως άνω δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην περίπτωση γ΄ της παρ. 3 του άρθρου 105 του ως άνω νόμου), όπως προβλέπεται από την εγκύκλιο με α.π. 5035/28-9-2018 της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

 

Άρθρο 12: Χρόνος ισχύος προσφορών.

Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει τον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό κατά τη διάταξη του άρθρου 97 του Ν. 4412/2016, έως την 23/10/2020.

 

Άρθρο 13: Εγγύηση καλής εκτέλεσης .

1. Για την υπογραφή της σύμβασης απαιτείται η παροχή εγγύησης καλής εκτέλεσης, σύμφωνα με το άρθρο 72 παρ. 1 β) του Ν.4412/2016, το ύψος της οποίας καθορίζεται σε ποσοστό 5% επί της αξίας της σύμβασης, χωρίς Φ.Π.Α.

2. Οι εγγυητικές επιστολές εκδίδονται κατ’ επιλογή του αναδόχου από ένα ή περισσότερους εκδότες της παραπάνω παραγράφου, ανεξαρτήτως του ύψους τους.

Άρθρο 14: Ενστάσεις .

Κατά των πράξεων της αναθέτουσας αρχής χωρεί ένσταση.

Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία αποφασίζει, ύστερα από γνώμη της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων. Για το παραδεκτό της άσκησης ένστασης, απαιτείται, με την κατάθεση της ένστασης, η καταβολή παραβόλου υπέρ του Δημοσίου ποσού ίσου με το ένα τοις εκατό (1%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης. Το παράβολο επιστρέφεται με πράξη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, αν η ένσταση γίνει δεκτή.

 

Άρθρο 15 :  Άλλα στοιχεία 

  Πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνονται στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας , τηλ.27553-60110  (κ. Π. Γεωργακής) τις εργάσιμες (για τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας) ημέρες  και ώρες.

 

 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Καμπύλής Γεώργιος                                                                                                    

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.