Το FINAL 4 του κυπέλου βόλεϋ γυναικών που θα διεξαχθεί στις Σέρρες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και τον οπαδών, με πρώτους αυτούς της ΑΕΚ να φτάνουν στις Σέρρες και να περιμένουν στο σύνδεσμο της ομάδας στην οδό Βενιζέλου. Ακριβώς απέναντι τους αλλά και σε ολόκληρη την πόλη ισχυρή είναι και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Άνδρες της ασφάλειας, της τροχαίας, άνδρες της ομάδας Δίας, της κρατικής αλλά και της ΟΠΚΕ περιφρουρούν όλη την πόλη προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια.
Αστυνομικοί "μπλοκαραν" τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Λαμία, με αποτέλεσμα, αυτοί τουλάχιστον οργανωμένα να μην μπορέσουν να φτάσουν στις Σέρρες.
Οι οπαδοί τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύσαι την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των ομάδων «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΘΗΡΑΣ»,
καθώς και την διάθεση εισιτηρίων στους ιδίους.
Σε φρούριο για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, θα μετατραπεί και το κλειστό γυμναστήριο των Σερρών αφού από σήμερα ξεκινούν οι αγώνες πετοσφαίρισης για το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 434 επισκέπτες