Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει στο «Πάρκο των Ευχών»

ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2019 22:06

Μαγικά και πασπαλισμένα με τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων ήταν τα χθεσινά εγκαίνια του «Πάρκου των Ευχών». Ο Αϊ Βασίλης μεταμόρφωσε το πάρκο Αλκαζάρ στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδος με χιλιάδες Λαρισαίους να

κατακλύζουν κάθε γωνιά του απολαμβάνοντας το γιορτινό σκηνικό που στήθηκε. Οι επισκέπτες περπατούσαν κάτω από έναν έναστρο και φωτεινό ουρανό, τον οποίο συνέθεταν χιλιάδες λαμπιόνια φωτίζοντας και ομορφαίνοντας το Πάρκο, ενώ αρώματα ζεστής σοκολάτας και καραμέλας πλημμύριζαν τον χώρο. Με τη Φιλαρμονική μπροστάρισσα να παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να ακολουθείται από τα ξωτικά, τη Βασίλισσα του Χιονιού και τα άλλα πλάσματα των Χριστουγέννων, η πομπή αφού μεταφέρθηκε στο σπίτι του Αϊ Βασίλη κατευθύνθηκε στην κεντρική σκηνή του Πάρκου. Εκεί ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας σε σύντομο μήνυμά του τόνισε ότι «Η καρδιά των Χριστουγέννων από σήμερα θα χτυπάει εδώ, στο «Πάρκο των Ευχών». Δυστυχώς, ο δήμαρχος κ. Απόστολος Καλογιάννης δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας σήμερα, όμως μας στέλνει τις θερμότερες ευχές του. Δουλέψαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά και πάρα πολλά άτομα για να είμαστε εδώ, σ’ αυτό το φανταστικό μέρος, στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό στην Ελλάδα. Για να γίνει το παραμυθένιο αυτό μέρος συνεργάστηκαν όλοι, οι αντιδήμαρχοι, οι διευθυντές, οι υπάλληλοι, οι εθελοντές, ένας Δήμος ολόκληρος. Φέτος ετοιμάσαμε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα για όλους, επί ένα μήνα θα απολαμβάνουμε δρώμενα, θεατρικά, μουσικές, σόου στον πάγο και συναυλίες. Κάθε χρόνο και καλύτερα, κάθε χρόνο και πιο φωτεινά εδώ στο “Πάρκο των Ευχών”». Στη συνέχεια πυροτεχνήματα έκαναν τη νύχτα μέρα, με τις σκηνές να απαθανατίζονται στην καρδιά αλλά και στα… κινητά των επισκεπτών. Και μετά οι «Ονιράμα», το αγαπημένο συγκρότημα μικρών και μεγάλων διασκέδασε τους χιλιάδες παρευρεθέντες, βάζοντας παρακαταθήκη για ένα μήνα διασκέδασης και χριστουγεννιάτικης ανεμελιάς. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και χιλιάδες κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass