Ελλάδα

Έρχονται επιπλέον 20 λεωφορεία και 80 νέες θέσεις εργασίας στον ΟΑΣΘ

Για τα δύο δρομολόγια του ΟΑΣΘ που έχει αναλάβει πλέον το ΚΤΕΛ και ξεκινούν από σήμερα, ερωτήθηκε από δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, στο περιθώριο της εκδήλωσης μνήμης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη. “Από την 1η Ιουνίου όλο το συνεργείο της μετακίνησης των γραμμών αυτών θα μεταφερθεί στο ΚΤΕΛ. Αυτό […]

Parallaxi
έρχονται-επιπλέον-20-λεωφορεία-και-80-νέε-340227
Parallaxi

Για τα δύο δρομολόγια του ΟΑΣΘ που έχει αναλάβει πλέον το ΚΤΕΛ και ξεκινούν από σήμερα, ερωτήθηκε από δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), Στέλιος Παππάς, στο περιθώριο της εκδήλωσης μνήμης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη.

“Από την 1η Ιουνίου όλο το συνεργείο της μετακίνησης των γραμμών αυτών θα μεταφερθεί στο ΚΤΕΛ. Αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι την εκμετάλλευση όλου του έργου την έχουμε εμείς, όχι το ΚΤΕΛ. Το ΚΤΕΛ λειτουργεί με βάση τις προϋποθέσεις και τους όρους που έχουμε θέσει εμείς για αυτά τα δρομολόγια. Αυτό που αλλάζει για τους επιβάτες είναι ότι θα έχουν μια καλύτερη εξυπηρέτηση. Τα λεωφορεία και οι οδηγοί που θα εξοικονομηθούν θα ενισχύσουν το μεταφορικό έργο στο κέντρο της πόλης. Αυτό που πρέπει να σημειώσω είναι ότι χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοσίου θα έχουμε κάποια επιπλέον λεωφορεία, γύρω στα 20 και 80 νέες θέσεις εργασίας” τόνισε ο κ. Παππάς.

Τα δρομολόγια αφορούν στις λεωφορειακές γραμμές Νο 85 (Θεσσαλονίκη – Ευαγγελίστρια) και Νο 92 Κουφάλια – Άθυρα – Ραχώνα. Στις υπόλοιπες τέσσερις γραμμές, Νο 86 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδίκια), Νο 89 (ΚΤΕΛ- Ακροπόταμος), Νο 90 (Κουφάλια – Μάλγαρα) και Νο 91 (Λαγκαδάς Τοπικό), τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου 2019 με οχήματα των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και αμετάβλητες στάσεις και κόμιστρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ξεκινούν σήμερα τα δρομολόγια ΟΑΣΘ με λεωφορεία ΚΤΕΛ

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα