• 19 Απριλίου 2024,

Γεωργιάδης: Είναι οριστική η ματαίωση του φετινού σόου

 Γεωργιάδης: Είναι οριστική η ματαίωση του φετινού σόου

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε ο διευθυντής του αεροπορικού σόου κ. Πάνος Γεωργιάδης.  Σχολίασε την απόφαση της προηγούμενης ημέρας για την ματαίωση της φετινής διοργάνωσης.

Ο Πάνος Γεωργιάδης διέψευσε αυτό που έγραψε η Πρωινή, ξεκαθάρισε δηλαδή ότι δεν υπάρχει θέμα το σόου να γίνει εφόσον αλλάξει η ημερομηνία των εκλογών.

Περιέγραψε την απόφαση των διοργανωτών ως ομόφωνη , η οποία τόνισε ισχύει οριστικά για φέτος και δεν μπορεί να τροποποιηθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε επίσης: «Το αεροπορικό σόου φέτος δεν μπορούσε να γίνει, δεν μπορούσε να μετατεθεί σε άλλες ημερομηνίες. Εξετάσαμε προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης ματαίωσης του σόου ο κόσμος -στη συντριπτική του πλειοψηφία- τάχθηκε υπέρ της διοργάνωσης. Υπήρξαν άνθρωποι που επέρριψαν ευθύνες στην κυβέρνηση για το ότι όρισε την ημερομηνία των εκλογών τις ημέρες του σόου. Μέχρι τώρα η διοργάνωση είχε προχωρήσει αρκετά, ήταν σχεδόν έτοιμη. Στο μεταξύ δεν ξοδεύτηκε σχεδόν ούτε ένα ευρώ».

Θυμίζουμε ότι το αεροπορικό σόου πραγματοποιείται στην Καβάλα από το 2011. Δεν πραγματοποιήθηκε το 2015 λόγω capital control και γενικότερης αναταραχής στην κοινωνία (οικονομική κρίση) ενώ ήδη υπάρχουν δηλώσεις αιρετών όπως του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη σύμφωνα με τις οποίες το σόου θα γίνει κανονικά τον Ιούνιο του 2020.

 

Διαβάστε επίσης