• 28 Μαρτίου 2024,

Προκρίθηκε ο Κεραυνός Πέρνης με 3-0 επί της ΑΕΚ(φωτογραφίες)

 Προκρίθηκε ο Κεραυνός Πέρνης με 3-0 επί της ΑΕΚ(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ πέρασε ο Κεραυνός  Πέρνης με τη νίκη 3-0 επί της ΑΕΚ στο γήπεδο του Κωτσάλου.

Η ομάδα του Γιάννη Μαλαματά είχε ουσία και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων στο χώρο της άμυνας.  Από την άλλη οι τυπικά γηπεδούχοι με την απόδοση τους άξιζαν κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες αλλά έπεσε στον πολύ καλό τερματοφύλακα του Κεραυνού. Ο Ψαρράς ήταν αλάνθαστος. Γενικά ικανοποίησε με την απόδοση της ενώ η Πέρνη δεν έπαιξε με τη βασική της ενδεκάδα.

Το ματς σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο με αέρα κυρίως στο Α` μέρος και με αρκετούς φιλάθλους στο γήπεδο του Κωτσάλου. Το  0-1 έγινε στο 23` όταν μετά από σουτ του Μπαντάνη η μπάλε έφυγε μέσα από τα χέρια του Χαδόλια και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 40` μετά από κόρνερ ο Χατζηκυριάκου έκανε το 0-2 και στο 80` με πλασέ ο Κωστόπουλος έγραψε το τελικό 0-3. Η ΑΕΚ απείλησε πρώτη με πλασέ του Σεμερτζίδη Π που έσωσε με τα πόδια στο 20` ο Ψαρράς. Στο 55` το σουτ του Πανάγου από καλή θέση πάλι με τα πόδια έσωσε ο Ψαρράς ενώ στο 82` το σουτ του Ευθυμιάδη έβγαλε σε κόρνερ ο Ψαρράς και στο 90` ο Πανάγου κινήθηκε απειλητικά αλλά το σουτ απομάκρυνε πάλι ο Ψαρράς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΕΚ: Χαδόλιας, Γ. Κυγάης, Νάκου, Μπρέγκου, Ελευθεριάδης, Κουκούμης, Πανάγου, Σεμερτζίδης Π, Ζαππίδης, Νομικός, Ντέντε.

Αγωνίστηκαν στο β` μέρος και οι: Στερνιώτης, Ισα, Ευθυμιάδης, Σκενδέρης.

Κεραυνός Πέρνης: Ψαρράς, Μπαντάνης, Σαμαράς, Μαρκάκης, Κωνσταντάρας, Τσάκωνας, Λάσπατζης, Τζιβανόπουλος, Χαλπέτης, Κωστόπουλος, Χατζηκυριάκου.

Αγωνίστηκαν στο β` μέρος οι: Μπουλγούρας, Λεγάτος, Χαριτίδης.

Στον άλλο αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, η Αναγέννηση Λιμεναρίων  κέρδισε με 3-1 στην έδρα του Θεαγένη.  Ο Κεραυνός θα παίξει εκτός έδρας με τον Αετό Οφρυνίου στη προημιτελική φάση ενώ η Αναγέννηση θα υποδεχτεί στην έδρα της, τον Ορφέα Ελ.

Στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, η ΑΕ Καλαμπακίου σε εξ αναβολής παιχνίδι κέρδισε με 1-0 τον Πανσερραϊκό.

 

 

Διαβάστε επίσης