kozan.gr: Μίμης Δημητριάδης: “Είσαι χυδαίος, διαγράφεσαι.”

15 Αυγούστου 2018
10:10

Στην Κάριανη χωριό του δήμου Παγγαίου της Π.Ε. Καβάλας παραθερίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Μίμης Δημητριάδης. Θέλοντας να μοιραστεί με τους φίλους του, στο facebook, την ευχάριστη παρουσία, στην περιοχή που βρίσκεται, ενός πλανόδιου μανάβη, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες, συνοδευόμενες από το ακόλουθο σχόλιο: “Κάριανη… Ο Νικόλας ο μανάβης, ομορφαίνει εναλλακτικά τα πρωινά μας. Εξαίσιες μουσικές, καλή καρδιά, ζεστά χαμόγελα, οικολογικά προϊόντα, χαρούμενη παρέα. Ότι πρέπει για καλό καλοκαίρι.”. Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση κάποιου συνανθρώπου μας, ο οποίος έγραψε:… και δεν πα να καουνε ολοι, αφου βαλαμε το … εναλλακτικο… το οικολογικο… ως καρικατουρα- φτασαμε στα νεομικροαστικα … εξαισιες μουσικες,και ζεστα χαμογελα. Καταντια .” Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω

 

 

25 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.