• 28 Μαρτίου 2024,

Με χατ τρικ του Γιατσβίνοβιτς ο ΑΟΚ κέρδισε με 6-0 το Βύρωνα- Φωτογραφίες

 Με χατ τρικ του Γιατσβίνοβιτς ο ΑΟΚ κέρδισε με 6-0 το Βύρωνα- Φωτογραφίες

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο Κροάτης Σβεν Γιατσβίνοβιτς  έκλεψε την παράσταση στο πρώτο φιλικό του ΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου στο Κοκκινόχωμα με αντίπαλο το Βύρωνα Καβάλας, πετυχαίνοντας 3 γκολ στο τελικό 6-0. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία παίζοντας για ένα ημίχρονο πλάγια στα δεξιά με ανάποδο πόδι.

 

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες.

Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν τερματοφύλακας ο Δήμιζας, δεξιά στην άμυνα ο Ζέρης και αριστερά ο Τριανταφυλλίδης(υπο δοκιμή, αγωνίστηκε στον Ορφέα τη σεζόν 2014-2015 και μετά στη Ζάκυνθο), δυο στόπερ Αλιατίδη και Μαλαμίδη. Αμυντικά χαφ Τουμανίδη, Κέρθι και τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο σε ελεύθερο ρόλο.   Πλάγια στην επίθεση τους Τσούτση από τα δεξιά και Χατζηκυριάκου στα αριστερά με το να αλλάζουν πλευρές και τον Βαλαβανόπουλο στη θέση του σέντερ φορ.

Στην επανάληψη έπαιξαν τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος(υπο δοκιμή, πέρσι σε ομάδα της Σλοβενίας και πριν σε Τρίκαλα, Χανιά, Καλλονή, γεννημένος στις Κρηνίδες), δεξιά στην άμυνα ο Μπλιός, αριστερά στην άμυνα ο Λυμπεράκης και δυο στόπερ ο Βοσνιάδης και ο Παυλίδης. Αμυντικά χαφ ο Θωμαίδης και ο Γαβριηλίδης, πλάγια στα δεξιά ο Γιατσβίνοβιτς και πλάγια στα αριστερά ο Δουρτμές, ελεύθερος στον άξονα ο Γεμιστός και σέντερ φορ ο Αδαμάκης.

Από την άλλη ο Βύρωνας στάθηκε ικανοποιητικά στα πρώτα 45 λεπτά ενώ φαίνεται να έχει αρκετές καλές επιλογές για τη βασική ενδεκάδα.

Το ματς το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και μαζί με τον πρόεδρο της διοικούσας Σωτήρη Δεληκάρη και ο Γιώργος Μύρτσος. Στο 5` από σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλίδη ο Τουμανίδης αστόχησε με κεφαλιά από κοντά ενώ στο 18` με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έκανε το 1-0.

Στο 26` ο Χατζηκυριάκου τετ α τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 40` φάουλ του Καρίπογλου απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Δήμιζας. Στο 45` από ωραία σέντρα του Παπαδόπουλου, αστόχησε από κοντά ο Ρούτσης.  Στο 58` με πέναλτι που κέρδισε ο Αδαμάκης, ο Γιατσβίνοβιτς το 2-0. Ο Κροάτης με πολύ ωραίο σουτ στο 63` το 3-0 και ο Αδαμάκης με ωραίο πλασέ το 4-0 στο 70`. Πριν Σιαματάς στο 55` έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ αρχικά του Γιατσβίνοβιτς και στη συνέχεια του Αδαμάκη. Στο 75` απείλησε για τον Βύρωνα ο Θ. Σιαματάς αλλά είπε όχι από κοντά ο Παπαδόπουλος. Στο 80` ο Γιατσβίνοβιτς πάλι με ωραίο τρόπο το 5-0 και έκλεισε το σκορ στο 89` ο Δουρτμές με σουτ για το 6-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Τριανταφυλλίδης, Τουμανίδης, Αλιατίδης, Κέρθι, Χατζηκυριάκου,  Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης.

Β` ημίχρονο: Παπαδόπουλος, Μπλιός, Λυμπεράκης, Βοσνιάδης, Παυλίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαίδης, Γεμιστός, Γιατσβίνοβιτς, Δουρτμές, Αδαμάκης.

Βύρωνας: Μπάφας, Γοριδάρης, Αγγελίδης, Μαυρογιάννης, Πεφάνης, Δελής, Καρίπογλου, Κεφαλαδέλης, Κυγάης, Μπιλιάς, Παντελίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Άγγος, Κεσαπίδης, Θ. Σιαματάς, Χ. Σιαματάς, Φαρσάκογλου.

Διαβάστε επίσης