• 29 Μαρτίου 2024,

Πέρασε ο ΑΟΚ με 3-1 από την έδρα του Μ. Α Καρπερής

 Πέρασε ο ΑΟΚ με 3-1 από την έδρα του Μ. Α Καρπερής

Ο ΑΟΚ ήταν καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη επί του Μ. Α Καρπερής που ήταν και η πρώτη εκτός έδρας μετά τις ήττες σε Παραλίμνιο, Οφρύνιο και την ισοπαλία στο Σκούταρι.

Στο 30` ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 0-1 ενώ ο Οδυσσέας Λυμπεράκης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΚ για το 0-2 στο 50`. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον έμπειρο Σάκη Γκόγκα στο 64` με πέναλτι ενώ ο πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα Νίκος Βαλαβανόπουλος σφράγισε τη νίκη για το 1-3 στο 78`.  Για τον ΑΟΚ έχασαν ευκαιρίες ο Βαλαβανόπουλος στο 15`, ο Ρομπέρ στο 25`, ο Αδαμάκης στο 60` , ο Βαλαβανόπουλος στο 80` και ο Γ. Παπαδόπουλος στο 90`.

Ο Ανυφαντάκης παρέταξε μια ενδεκάδα χωρίς πάλι τον Κεϊτά ενώ στόπερ αγωνίστηκαν ο Σέχου με τον Παυλίδη(τιμωρημένοι Αλιατίδης, Παπαστεριανός). Δεξιά έπαιξε ο Γιαλαμούδης και αριστερά ο Λυμπεράκης με τερματοφύλακα τον Δήμιζα. Στη μεσαία γραμμή ο Ψάλτης με τον Γ. Παπαδόπουλο. Πλάγιοι ο Ρομπέρ και ο Μπλιός και μπροστά ο Βαλαβανόπουλος με τον Αδαμάκη. Σύστημα 4-4-2 .

Μάλιστα σαν αλλαγές έκαναν ντεμπούτο ο Προβατίδης και ο Τσακιρίδης. Εδώ είναι και η έκπληξη. Καλύτερος του ΑΟΚ ήταν ο Παπαδόπουλος.

Η σύνθεση του ΑΟΚ.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης 90` Τσακιρίδης , Παυλίδης, Σέχου, Ψάλτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ρομπέρ 85` , Μπλιός 75` Θωμαϊδης,  Αδαμάκης 88` Προβατίδης, Βαλαβανόπουλος.

Ο ΑΟΚ ευχαριστεί στον Φωτιά για την εξαιρετική  διαιτησία του

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Καβάλα συγχαίρει τον διαιτητή του Συνδέσμου Πέλλας κ.Φωτιά και  τους βοηθούς κ. Κεσίσογλου και Δεμερτζή για την εξαιρετική τους διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μ.Α. Καρπερής. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε επίσης ανάλογη εξαιρετική απόδοση και στην ήττα μας μέσα στο Παραλίμνι, και αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως έχει και την ικανότητα και την αντικειμενικότητα που χρειάζεται για ένα καλύτερο και υγιές ποδόσφαιρο.

 

Διαβάστε επίσης