counter

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος από την σειρά «Εμείς και εμείς»!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος από την σειρά «Εμείς και εμείς»!
Δείτε πώς είναι σήμερα ο Στέλιος από την σειρά «Εμείς και εμείς»!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Εμείς και εμείς» που άρχισε να προβάλλεται το 1994 και ολοκληρώθηκε το 1998. Το έργο που κατέκτησε τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού παίζεται ακόμα και σήμερα από τις επαναλήψεις που βάζει ο σταθμός και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει πολύ. Ωστόσο, ένας από αυτούς έχει "εξαφανιστεί". 

Ο λόγος για τον Στέλιο Παύλου τον τηλεοπτικό "Στέλιο", σύζυγος της Μαρίας (Μαρία Φιλίππου) και η παρέα των αδερφών «Λαζαρίδου» και των υπολοίπων αγοριών.

Σκηνή από το Εμείς κι Εμείς

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Καβάλα και αποφοίτησε από τη σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν και άρχισε να εργάζεται ως ηθοποιός στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και το 2005 έγραψε το δικό του βιβλίο.

Τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν ξανά σε σειρά του Mega «Επτά θανάσιμες πεθερές» που ενσάρκωνε το σύζυγο της Καίτη Κωνσταντίνου με συμπρωταγωνίστρια και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με τίτλο επεισοδίου ‘Οι συμπεθέρες’.


Σκηνή από τη σειρά από τις 7 Θανάσιμες Πεθερές

Τι κάνει όμως σήμερα;

Πριν λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2014 άνθρωποι από τον γνωρίζουν δήλωσαν πως είχε βάλει υποψηφιότητα με τη Δήμητρα Τσανάκα, για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Αυτή τη περίοδο ζει μόνιμα στη γενέτειρα του την Καβάλα και αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Στο πλευρό του έχει τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και τον αγαπούν και έτσι περνά  ήσυχα την καθημερινότητα του.

Το FTHIS.GR συγκέντρωσε κάποιες φωτογραφίες για το πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός και όπως θα διαπιστώσετε δεν έχει αλλάξει και πολύ:

Ο Στέλιος Παύλου


Ο Στέλιος Παύλου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR