• 29 Μαρτίου 2024,

Ο Νέστος 3-1 τη Δόξα Προσκυνητών, ο Αετός 0-0 με Κ-20 του ΠΑΟΚ

 Ο Νέστος 3-1 τη Δόξα Προσκυνητών, ο Αετός 0-0 με  Κ-20 του ΠΑΟΚ

Στα δυο χθεσινά φιλικά σε επίπεδο Γ` Εθνικής, ο Νέστος στη Χρυσούπολη κέρδισε με 3-1 τη Δόξα Προσκυνητών ενώ στο Οφρύνιο είχαμε ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και στην Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Ο Νέστος ξεκίνησε μουδιασμένα στο πρώτο 20λεπτο αλλά στη συνέχεια ήταν πολλά καλός απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών. Στο 35` έγινε το 1-0 μετά από σέντρα του Φαμπιόλ και πλασέ του Μιχαηλίδη. Στο  43` με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Μιχαηλίδης το 2-0(το κέρδισε ο Φαμπιόλ από τον Περτσά).  Στο 58` ο Μαϊδανός κέρδισε πέναλτι , το εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 στο 68` με τον Κατσαρό. Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Αθανασίου, Παυλακάκης, Αϊβάζογλου, Ναουμίδης, Χούσινετς, Μπούτος, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Μιχαηλίδης, Φαμπιόλ, Μαϊδανός.

Επαιξαν και οι: Μαρμαρέλης, Διαμαντής, Ματθαίου, Κογκελίδης, Κλοκίδης. Ο Λαδάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Φουρκάν, Περσίδης, Λειβαδιώτης, Φαρμάκης, Χακάν, Δραγανίδης, Γιαννακιτσίδης, Κλης, Βιόπουλος, Βάσκος.

Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδοχίδης Γ, Ξενοδοχίδης Η. Βούλγαρης, Κατσαρός.

Μ. Α Αντιφιλίππων: Αποκτήθηκε ο Παπουτσής

Σε τοπικό επίπεδο ο Μ. Α Αντιφιλίππων προχώρησε στην απόκτηση του 21χρονου μέσου Σταύρου Παπουτσή που αγωνιζόταν τελευταία στον Μ.Γ. Σ Μελιτεύς Θεσσαλονίκης  αλλά προέρχεται από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης